Tülay sonuçtan çok memnun

Bosch Buzdolabı Soğutmuyor Servis Sorunu

24 Ağustos 2023 14:45
Tülay'ın Teşekkür Mesajı
“Bosch yetkililerine hızlı bir şekilde sorunumu çözüme ulaştırdıkları için teşekkür ederim”

Bosch marka buzdolabımın (alt tarafı dondurucu olan modeli) üst kısmının soğutmadığını fark ettim. Bosch müşteri hizmetlerini aradım. Servis talep ettim. Geldiler hiçbir sorun yok deyip servis ücretini alıp gittiler. 3 saat sonra dolap alarm verdi. Tekrar servis talep ettim. Bu arada dolabı boşalttım. Ertesi gün başka bir servis elemanı geldi. Dondurucu tarafının kapağını açık bırakmışsınız o yüzden dediler. Dolabı 80 saat fişini çekip beklettim bu arada fark ettim ki kapak contaları tam tutmuyor. İki servis elemanı geliyor. Hiç fark etmiyorlar. Ben görüyorum. Tekrar servisi arıyorum kapak contalarının değişmesini istiyorum. Bana 48 saat içinde beni arayıp bilgi vereceklerini söylüyorlar. Bugün 4 gün oldu. Arayan soran olmadı
Bosch yetkilileri, servis elemanlarına nasıl bir eğitim veriyorsunuz çok merak ediyorum. Daha önce bulaşık makinesinde de aynı sorunu yaşadım. Servis elemanlarınız çok yetersiz hiçbir şeyden anlamıyorlar.
Sadece servis parasını alıp gidiyorlar.
Bence servislere hiç ihtiyaç yok çünkü hiçbir şey bilmiyorlar
20 gün bunlar yüzünden çektiğim sıkıntının hesabını kim verecek?

24 Ağustos 2023 15:06 (Şikayetten 21 dakika sonra)

25 Ağustos 2023 14:00

Merhaba, İlginiz ve çözüm odaklı bana ulaştığınız için teşekkür ederim. 25.08.2023 tarihinde tekrar servis geldi. Buzdolabının sorunu bulundu. Yarın tekrar gelip parçayı değiştireceklerini söylediler Sorunum tamamen çözülünce daha da memnun olacağım. Her şey için teşekkür ederim

26 Ağustos 2023 16:28

Sorunum çözüldü Bosch yetkililerine çok teşekkür ederim

26 Ağustos 2023 16:30

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
20 Temmuz 2025 18:58
Yavuz sonuçtan çok memnun

Yavuz
15 Şubat 2024 12:50
"Merkez Bosch 'tan problem çözüldü."

Bosch Buzdolabı Kapakları Kapanmıyor

25 Haziran 2023 23:57

Sinem
15 Ağustos 2024 16:43
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Serviste Parça Yokmuş

Hüseyin