Bosch Buzdolabı Kurulumu Ve Servis Hizmeti

Bosch Buzdolabı Kurulumu Ve Servis Hizmeti
Fatma
01 Eylül 2023 20:22

2022 yılında almış olduğum buzdolabını kurulum sırasında kapak yönünü değiştirmek istedim. Ancak kurulumu yapan yetkili servis kapak yönünün değişmediğini söyledi. Satıcı bayi bize değişebileceğini söyleyerek sattığı için tekrardan bayi ile iletişime geçtik yetkili servis tekrardan geldi ve kapak yönünü değiştirdi. (ve bunun için tekrar ücret talep etti) kapak yönü değişince buzdolabımın kapağı eskisi gibi kapanmadı ve kasma meydana geldi.

Bosch mühendislerinin buzdolabını görmek için geleceklerini söylediler ama hala gelen giden yok dolabım buz yapmaya başladı ve bu dolap daha 1 yıllık bile değil ya bu dolabı değiştirin ya da ibreti alem olsun diye camdan aşağıya atacağım. Rezalet kocaman bir rezalet. Bu tarz şeyler yaşamamak için Bosch aldık ama sağ olsun en beterini yaşattı.

02 Eylül 2023 11:01 (Şikayetten 14 saat sonra)

20 Eylül 2023 15:48

Değerli Müşterimiz, Başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçmeye çalışılmış fakat ulaşılamamıştır. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BOSCH İletişim Merkezi

Sonnur sonuçtan çok memnun

Bosch Servis Elemanı Yanıltıyor

Sonnur
29 Haziran 2024 10:26
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
10 Kasım 2023 16:14
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Yetkili Servisinden Şikayetçiyim

Zeynep
13 Eylül 2023 16:03
Sait sonucu yetersiz buldu

Sait
24 Temmuz 2024 21:33
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
19 Temmuz 2023 12:14