Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Yetkili Servisinden Şikayetçiyim

Zeynep
13 Eylül 2023 16:03

Haziran 2023 tarihinde Bosch marka buzdolabı aldım. Buzdolabı aldıktan yaklaşık 15 gün sonra kapısı kapalı olduğu halde ötmeye başladı. Derecesini değiştirdiğimde sustu. Sonrasında buzdolabının yeterince ısıtmadığını fark ettim özellikle alt kısım yani dondurucunun olmadığı kısım soğutmuyordu. Sıfır ürün aldığım için buzdolabının daha dilini bilmediğimi düşündüm bozuk olabileceğini konduramadım. Sonrasında tatile çıktım anahtarımı komşuma bıraktım buzdolabında herhangi bir sıkıntı olursa beni aramasını istedim. Tatil boyunca da buzdolabım öttü ve soğutmadı ben tatilden döner dönmez boş yetkili servisini aradım. Servis elemanı iki kere gelip baktı arka tarafında tıkanıklık olduğunu söyledi. İlk geldiğinde yapamadı gün içerisinde sizi bilgilendireceğim dedi ve bilgilendirilmedim. Daha sonrasında defalarca kayıt oluşturdum sonrasında tekrar bakıldı arka taraftaki buzlar fön makinesiyle eritildi içindeki buzlar kırıldı buzdolabı yüksek bir sesle çalışmaya başladı. Birkaç gün soğuttuktan sonra tekrar eski haline döndü Tekrar kayıt oluşturdum ölçüm yapıldı. Buzdolabının yeterince Soğutmadığı yetkililer tarafından belirtildi ve ben buzdolabının değiştirmesini talep ettim Gelen yetkili böyle bir şey olmayacağını aldıktan sonra ilk 15 gün içerisinde bildirirlerse değiştirebileceklerini bildirdi. Yasal haklarımı ihlal ediyorlar. Ben buzdolabını değiştirmesini istiyorum ve bu konunun bir an önce çözülmesini istiyorum. Bosch markasından şikayetçiyim

14 Eylül 2023 10:53 (Şikayetten 18 saat sonra)

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
19 Temmuz 2023 12:14
Bosch Beyaz Eşya Buzdolabı Problemi
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Gülşen
15 Ekim 2024 09:27

Bosch Buzdolabımın Sürekli Arızalanması Ve Çözüm Bulunamaması

Rana
10 Nisan 11:36
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabındaki Sürekli Arıza Ve Çözülemeyen Sorunlar

Kemal