Bosch Buzdolabı Kabusum Oldu

10 Aralık 2023 00:076.043

16/11/2023 tarihinde eşim ile birlikte aldığımız Bosch marka KGP86AWCO n 8 seri buzdolabımız, geldiği ilk günden itibaren yaşadığımız digital ekran gösterge panelinin kapanıp tekrar açılmaması sorununu ilk başta aynı gün kurulumu yapan servis elemanın çözüm bulamayıp servis yönlendirme isteği, gelen servis elemanlarının da gerek kendi gözleri önünde soruna çare bulamayıp, gerek de aşağıda paylaşacağım videoyu izlemelerine rağmen biz genel merkeze ilettik değişim olması lazım büyük ihtimalle kartta sorun var demeleri (dikkatinizi çekerim daha 3 günlük dolap) bütün bunlara ek olarak bizi bu süreçte kart değişimi yapılabilir gibi, yeni alınmış sıfır bir cihaz üzerinde parça değişimini kesinlikle kimsenin kabul etmeyeceği bir durumla karşı karşıya bırakmaları ve tahmin edersiniz ki bu sırada bizde oluşan psikolojik bozukluklara ek olarak kaybolan vaktimiz (zira yıllık iznimde rahat kafa ile tatile gitme planları altüst oldu) bizi ve emin olun ki bundan sonra kimseyi Bosch markalarını tavsiye etmemeye itmiştir.

11 Aralık 2023 15:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, Bosch Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Ayrıca Müşteri Hizmetleri sayfamıza ya da bize ulaştığınız takdirde sizinle derhal irtibata geçilecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BOSCH İletişim Merkezi

31 Ağustos 2024 10:35

Merhaba sonuç aldınız mı

30 Haziran 2024 02:59

Ben Almanya'dan emekli oldum, geçen yıl bütün beyaz eşyamı Bosch marka aldım, buzdolabını toplam olarak 3 ay ancak kullandık, çünkü Türkiye'ye sadece yaz tatilinde geliyoruz. Buzdolabının bugün ekran paneli yanıp sönmeye başladı, kendiliğinden tatil moduna geçmiş ekran tuşları devre dışı hiç biri çalışmıyor, servisi aradık bugün cumartesi, çarşamba günü gelecekler, tabi dolaptaki bütün eşyalar bozulacak. Bosch markayı seçmemin sebebi Almanya'da Bosch marka ürünleri çok kullandım ve memnundum, ne yazık ki Bosch firması Türk milletine kalitesiz Almanya için ise kaliteli ürün ürettiğini anladım, üstelik Türkiye'deki ürünleri Almanya'daki ürünlerden en az %30 daha pahalı satıyorlar.

Soner
Benzer Şikayeti Var
14 Haziran 2024 21:20

Biz de aynı sorunları yaşıyoruz. Bosch buzdolabı değil başıma bela aldım. Bir de ben ekstra ücret ödeyerek 7 yıl garanti yaptırdım. Ayıplı, kronik arızalı ürün satıyorlar. Mallarının arkasında değiller. Bosch pişmanlıktır!

Eki aç
Eki aç

Bosch Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

2 Mayıs 2025 18:487.339

Bosch KGP86AXB0N Serie 8 buzdolabı satın aldım. İlk aldığım gün, buzluk kısmından sesli sıcaklık hatası verdi. Servis, ü...

Bosch Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi
1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Bosch Dolap Sürekli Arıza Yapıyor!

Bosch DolapSürekli Arıza Yapıyor!

Şafak
Bosch Buzdolabı Sorunu