Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem
30 Mart 2024 16:29
Gizem'in Teşekkür Mesajı
“Bosch, kalitesini, farkını bir kez daha göstererek bizi yanıltmadı. Ürünü sıfırıyla değiştirip sorunu çözdüler. Ürünlerinin arkasında duran firmaya, bizimle iletişime geçen ilgili personellere çok teşekkür ederim.”

Bosch bulaşık makinemizi yaklaşık 4-5yıl önce aldık. Aldığımızda kurulum yapılırken daha E14 hatası verdi. Ürün değişimini talep etmemize rağmen ürünü servise götürdüler ve bir şey yok diyerek tekrardan geri getirdiler. Geçen aylarda da bulaşık makinesi sepetleri paslandı ve değiştirdik. Bu kez de makinenin içindeki paslanmaması gereken içindeki hazne paslanmış. Başka firmaların sattığı bulaşık makineleri yıllarca sorunsuz işlevini yerine getirirken Bosch tan aldığımız bulaşık makinesinde yaşamadığımız sorun kalmadı. Aldığımız dönemde neredeyse iki kat ücret ödeyerek sağlamlığına güvendiğimiz marka resmen dökülüyor. Bu soruna bir çözüm bekliyorum.

30 Mart 2024 19:19 (Şikayetten 2 saat sonra)

Gizem
26 Haziran 2024 19:51

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Pas Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Tülay
11 Haziran 23:07
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Sürekli E15 Hatası Ve Çözüm Sorunu

31 Aralık 2024 12:39
Bosch Bulaşık Makinesi Sürekli E15 Hatası Ve Çözüm Sorunu
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
28 Ağustos 2024 08:33