Kamil sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2023 17:04

Bosch bulaşık makinesini Hepsiburada'dan 03.01.2023 de aldım. 10.01.2023 tarihinde Horoz Lojistik tarafından teslim edildi. Biz yeni eve taşındığımız için kutuyu açmadık garanti kapsamı dışına çıkmasın diye 01.04.2023 tarihinde servis çağırdık makine on kapağı hasarlı çıktı. Servis dedi ki bunun açılma günü 3 aydan fazla olmuş bir de ürünü Bosch satıcısından değil internetten almışsınız kapağı değiştiremeyiz müşteri hizmetleriyle görüşün görüştük çıkan sonuç kapağın masrafını bizim karşılayacağımızı söylediler. Ürün faturalı marka Bosch dünyanın neresinden alırsam alıyım makine Bosch yani saçmalık şurada çamaşır makinesinde Bosch marka aynı yerden aldım yetkili satıcı değilse neden servi açtı ve garantisini başlattı. Bosch ürününün arkasında durmuyor saçma bahanelerle yok yetkili satıcı değil yok servis çağıma süresi üç aydan fazla olmuş. Bir de övünüyorlar laflarıyla insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Şimdi bir kapak için ben bir daha Bosch un kapısından bile geçmem. Evime içeri Bosch el aletleri dahil hiçbir şey sokmam artık.

13 Nisan 2023 10:24 (Şikayetten 17 saat sonra)

14 Nisan 2023 02:44

Bosch hakkında şikayetleri inceledim genelde benimkiyle hemen hemen aynı ve çözümlenen doğru dürüst bir sonuç yok. 6452 şikayet var 931 i çözümlenmiş 5521 şikayete çözüm bulamamış bir firma, hadi ben haksızım 5521 kişinin içinde buraya yazan hiç haklı yok mu çözüm bekleyen. Sattığı ürünün arkasında durmayan biz tüketiciyi mağdur eden bir firma Bu firmadan ürün alırsanız iyi düşünün ve öğle alın.

Salim sonuçtan memnun

Bosch Ürünlerinde Sürekli Arıza Ve Servis İptallerine Hoşnutsuzluk!

Salim
11 Şubat 23:38
"Bu sabah Bosch çağrı merkezinden arandım. Özür dilediler gelişen olumsuz durum için. İlgili servis ve teknisyenin uyarıldığı belirtildi. Randevu saatinde yapılacak değişiklik için mutlaka müşterinin onayının alınması konusunda hassas olduklarını ama benim olayım da bu durumun atlandığını belirterek özür dilediler."

Binel
24 Haziran 2025 13:30