Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinem Yine Isıtmıyor!

11 Kasım 2023 20:07

Bosch marka bulaşık makinesinin su ısıtmadığı için pompası değiştirildi. 10 gün sonra su tekrar ısıtmaz oldu. Servis geldiğinde pompadan kaynaklandığını söylediler. Pompayı değiştirirken ana kartına su döktüler ve saç kurutma makinesi isteyerek kurutmaya çalıştılar. Daha sonra ana kartın yandığını ve yenisinin 3000 TL olduğunu söylediler. Makinem çalışıyordu, sadece su ısıtmıyordu. Müşteri temsilcisini arayıp durumu bildirdim ve kabul etmediler. En kısa sürede bulaşık makinesinin ana kartını değiştirmeleri gerekiyor, aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

12 Kasım 2023 10:11 (Şikayetten 14 saat sonra)

13 Kasım 2023 15:18

Müşteri temsilcisi aradı ve elemanların makinemi bozduğunu kabul etmiyor benim makinem çalışıyordu sadece suyu soğuk alıyordu bir de 3000 bin tl bin 500 biz karşılarız diyorlar dalga geçer gibi Bosch GB büyük bir markanın dalga geçer GB 500 TL indirim yapmalarına inanamıyorım ayrıca hiçbir şekilde bunu kabul etmiyorum benim makinem çalışır vaziyetteydi suçunuzu kabul etmek zorundasınız

Bosch Bulaşık Makinem Mutfağı Su İçinde Bıraktı

Simge
13 Aralık 2023 17:23

Ayşegül
08 Ocak 2024 12:57
bosch-haksiz-kazanc-yetkili-servis-yerine-ozel-servis-gonderilmesi-1.pdf
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi: Çözüm Yerine Daha Fazla Sorun!

Süleyman
07 Ocak 2025 11:46
Bosch Bulaşık Makinesi: Çözüm Yerine Daha Fazla Sorun!
Cahit sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Servis Yanlış Teşhis Ve Yüksek Ücret Talebi

Cahit