Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 00:07

Bosch marka POP6C6O10O/01 model ankastre doğal gazlı ocak 22.08.2023 tarihinde satın aldık. 3 hafta önce ocağın küçük gözüne hiç gaz gelmediğini fark ettik ve müşteri müşteri hizmetlerini aradık. Servis yönlendireceklerini söylediler. Kabul ettik ve ertesi gün servis geldi. Ürün garantili olmasına rağmen ocağın gözünün tıkandığını ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Ücreti karşılığında değişeceğini söylediler. Ayrıca zaten ocağın garantisinin hiç olmadığını da söylediler. Parça ücretinin 1150 TL olduğunu ve servis ücretinin de 450 TL olduğunu toplamda 1600 TL ödememiz gerektiğini söylediler. Bizde bilmediğimizden kabul ettik. Bir hafta sonra parçanın geleceğini getirip takacaklarını söylediler. Bir hafta sonra geldiklerinde parçanın değil 1150 TL 100 TL etmeyecek küçük doğalgaz nozzle olduğunu gördük. Bosch marka bizim için pişmanlık oldu. Yerli ürün kullansaydık ki yıllarca kullandık hem parçası ucuz hem de yıllarca sorunsuz kullanıyorsun hem de garanti problemi olmuyor. Faturanın ve parçanın fotoğrafını ekte gönderiyorum. Takdiri şikayeti okuyanlara bırakıyorum.

03 Ekim 2024 09:41 (Şikayetten 9 saat sonra)

03 Ekim 2024 19:18

Bugün müşteri hizmetlerinden aradılar. Bosch markasından hiçbir şekilde özür veya ücret zaten iadesini zaten beklemiyordum. 100 TL bile etmeyecek parçayı 1150TL ye satmak markanın ücret politikasıymış aynen böyle söylediler. Dikkat ederseniz ben 450 TL servis ücreti ile ilgili az veya çok herhangi bir şey söylemiyorum. Çünkü bu ücret tüm markalarda var. Ama Bosch müşteri hizmetleri ısrarla 1150 TL lik parça ücretini servis ücreti gibi bana anlatıyor. Burada şikayeti okuyan diğer tüketiciler bizim gibi kandırılmasın diye yazıyorum ve takdirinize bırakıyorum.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ocak Garantisi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

27 Mayıs 2025 12:33
Mustafa sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2024 14:48
Bosch Ankastre Ocak Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Sevcan
11 Ocak 2025 19:46