Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Acity Bosch Satın Almış Olduğum Ürünlerin Teslimatı 4 Aydır Yapmıyor

13 Haziran 2023 19:33

Ankara Acity Bosch mağazalarından 26 Şubat'ta almış olduğum buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi 4 aydır teslim edilemiyor. Acity Bosch mağazasını aradığımda karşımda muhatap bulamıyorum. Aradığımda 'biz size 10 dakika sonra dönüş yapacağız' deyip kapatıp kimse dönüş yapmıyor. Sıkıntının kendilerinde olmadığını Bosch fabrikasında olduğunu söylüyorlar. Şubat ayında almış olduğum buzdolabı fabrikada yok ama halen mağazalarında satmaya devam ediyorlar. En son bana buzdolabı olmadığını 4 bin farkla başka bir buzdolabı verebileceklerini söylediler. Şimdi 4 bin tl 'mi de alıp tekrardan yanıltılacağım. Yarın mahkemeye vereceğim Bosch mağazasını.

14 Haziran 2023 16:10

2023 Şubat ayında Acity Dört Yıldız Bosch aldığım 3 parça beyaz eşyayı aylardır teslim edemeyecek kadar tecrübesiz, muadil ürün veya farklı çözüm sunarak arasındaki fiyat farkını almak kaydıyla şubat ayında aldığım ürünü aldığım fiyattan sayıp bugünkü fiyatından başka bir ürün sunmak mağduriyetimizi gidermeye çalışmaya çalışmak yerine yarın çıkacak, cumartesi sizde 2 gün sonra geliyor. Bu akşam çıktı gibi yalanlarla insanları oyalayıp, henüz ürünlerin nerede olduğunu bilemeyecek kadar bilgisiz, düğünümüz geliyor. Lütfen yardımcı olun artık diye haftalardır arayıp ısrar etmemize rağmen kılını bile kıpırdatmayacak kadar ilgisiz başka hiçbir firma görmedim. Sözde sizin yanınızdan geçemeyecek satıcılar bile ürünleri 2-3 gün içinde en geç göndermişken aylardır düğünümüz bitti hala göndermediniz. Hayattaki en büyük pişmanlığımız siz oldunuz ve utanmadan şubatta aldığımız parayı iade ederiz diyorsunuz. Yazıklar olsun ilk defa Bosch'tan ürün aldım ona da rezil oldum pişmanlık Bosch

14 Haziran 2023 10:03 (Şikayetten 14 saat sonra)

15 Haziran 2023 11:56

Bosch genel müdürlüğünden arandım ne yazık ki ilk arandığımda konuyla ilgileneceklerini söylediler bir gün sonra aradılar konuyla ilgili bir gelişme yok sizlere dönüş yapılacaktır denildi karşıdaki ilgili, dolandırılıcılık resmen 4 aydır bir buzdolabı çamaşır makinesi gelmez mi sakın arkadaşlar Acity AVM Bosch mağazasına uğramayın gidin mahalle arasında küçük esnaftan alın ama sakın bosha yaklaşmayın apaçık sizi dolandırdık demiyorlarda dolandırıcılığın yeni sistemi bu olmuş benim gibi kaç insanın paralarını alıp ürünlerini göndermemek mağdur etmek siz çözümü milleti mağdur ederek mi sağlıyorsunuz? Bosch pişmanlık

23 Haziran 2023 07:50

Bu süreçte ne mi oldu 2 parça bulaşık ve çamaşır makinesini getirip kurdular buzdolabını bekliyoruz halen Bosch pişmanlıktır bunu öğrenmiş oldum teşekkürler

23 Haziran 2023 19:07

Buzdolabı 4 aydır yok Ankara Acity dörtyıldız Bosch mağazaları tamamen dolandırıcı o birine diğeri birine en sonunda satış temsilcisi şikayet et dedi Bosch 4 aydır bir buzdolabını teslim edemeyecek kadar aciz bir markamıydı?

29 Haziran 2023 09:44

Halen bekliyorum buzdolabım gelmedi Bosch getirmedi

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
07 Ağustos 2023 10:23
El İşi sonuçtan hiç memnun değil

El İşi
25 Mayıs 2023 15:15

Alperen
16 Eylül 2023 13:49
Bosch Kusurlu Teslim Edilen Ürünü Değiştirmiyor
Bosch Kusurlu Teslim Edilen Ürünü Değiştirmiyor
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
15 Mayıs 2024 18:51