Sibel
25 Aralık 2024 23:25

2024 Ağustos ayı sonunda Sancaktepe'de Bellona Sezer Mobilya'dan (Sezer Petrol firma adı) bir yatak aldım. Birkaç gün içinde ürünle ilgili problemler olduğunu ilettim. Sıfır olan ürünün üzerinde dalgalanmalar mevcuttu. Firmadan kontrole gelindi, bir ay daha kullanın, problemi ortadan kalkmazsa yenisiyle değişeceklerini söylediler. Ben ürünü bir aydan biraz daha fazla kullandım ama maalesef problem ortadan kalkmadı ve tam tersi yatağın şekil bozuklukları gittikçe arttı. Firma ile tekrar görüştüm; yine uzun uğraşlar sonucu yaklaşık 5-6 kez aradıktan sonra gelip alacaklarını söylediler yatağı. Sonunda uzun uğraşlar sonucu 16 Aralık'ta yatak evimden alındı. 25 Aralık'ta üzerinden on gün geçtiğini ve yeni yatağın ne zaman geleceğini sormak için aradım. Ve bilgilerinin olmadığını söyleyip fabrikayı aradılar. Gün içinde tekrar ulaştım Sezer Petrol Bellona firmasına, bu defa da telefonda görüştüğüm kişi teslim tarihinin belli olmadığını, yatağın tadilatının devam ettiğini söyledi. Ben bunu kesinlikle kabul etmiyorum; sıfır yatak aldım, bir hafta içinde problemi bildirdim ama şu anda bana sanki birkaç yıl kullanılmış problemli bir yatağı tadilat yapıp göndermeye çalışıyorlar. Kesinlikle kabul etmiyorum. Telefonda sözlü olarak konuşup problemin çözülmesi için çabaladım ama maalesef problemle ilgilenilmiyor. @Bellona @bellonasezermobilya

25 Aralık 2024 23:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)

31 Aralık 2024 11:24

Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Dursun
19 Mart 2024 04:58
Belekler Bellona Keçiören İlgisizliği
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
15 Ocak 2025 15:09