Songül sonuçtan memnun değil

Songül
13 Eylül 2024 01:00

Bellona'dan alışveriş yapmak pişmanlıktır. Bunu yazmak için biraz geç kaldım ama başkaları pişman olmasın. 28 Mayıs 2024 tarihinde faizsiz mobilya kredisi kullanarak Valencia serisinin tüm setini aldık. Yatak odası/yemek odası ve oturma odası. Temmuz ayında teslimatımız yapıldı. İlk teslimatta bazı ürünler yanlış geldi, dolabın aynası kırıldı. İkinci teslimatta konsol çizildi. Takımı Satin aldığım gün özellikle yanlış teslimat olmaması için uyarıda bulundum. Teslimat günü nişanlıma sandalye modelleri göstermek için tesadüfen Bellona'nın internet sitesine girdim ve ne göreyim takım
Komple indirime girmiş. 200 bine aldığımız takım 150 bine düşmüş. Mağaza müdürünü aradım durumu anlattım, kendilerinin de mağdur olduklarını ürün teslim edildiği için iade alamayacaklarını teslim edilmemiş olsa dahi %10 kesinti olduktan sonra sipariş iptali olabileceğini söyledi. Eşyaları haziranda zam geleceğini söyledikleri için koştur koştur gidip aldım. 3 taksit ödedik şu ana kadar ama bir ürüne bu kadar indirim yapılmaz ve teslimatı yapılmamış ürüne indirim yapılıyorsa eğer müşteriler bu şekilde mağdur edilmemeli. Ben Mayıs ayında 200 bine alıyorum Temmuz Ağustos ayında alan 150 bine alıyor. Az önce sayfaya girip baktım indirimler bitmiş olmasına rağmen hala arada 20 bin fiyat farkı var. Mağaza müdürü ya da satış danışmanı sadece ürünü satana kadar ilgilendiler sonrasında bu konuyla ilgili tek bir çözüm sunmadılar bana. Düğünümüzü yeni yaptık 1 haftadır kullanıyoruz eşyaları. Bin pişman oldum. Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim. 50 bin lira indirim olacaktı madem niye bu kadar pahalıya satıldı sözde fırsat ürünüydü buna rağmen bu fiyat farkı şok etti bizi.

13 Eylül 2024 01:05 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

17 Eylül 2024 15:42

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Melisa
Melisa

Sonuç ne oldu acaba aynı durumu bende yaşıyorum şu an.

İsa sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 10:20
Onur sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 15:05
Bahadır sonuçtan çok memnun