Gülhan sonuçtan memnun

Gülhan
03 Ekim 2023 00:08

10 ay önce Bellona'dan Valencia koltuk takımı aldım. Koltuk kumaşlarım birbirinden farklı. İki berjer bir üçlü keten kumaş iken diğer üçlü ise tamamen farklı bir kumaş. Nasıl böyle bir hata yapılır anlamıyorum. Bu sorun nasıl giderilecek? Bir an önce koltuk yüzeylerinin değiştirilmesini talep ediyorum. Sizin gibi resmi bir online sitenin böyle hatalar yapması büyük bir müşteri kaybına sebebiyettir.

03 Ekim 2023 00:10 (Şikayetten 2 dakika sonra)

04 Ekim 2023 09:36

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Dilan
02 Şubat 2024 11:41
Bellona Valencia Takimi Pişmanlık

Kullanılmamış Evde Teslim Edilen Koltukta Kumaş Hatası Ve Haksız Kullanıcı Hatası İddiası

Aysun
02 Temmuz 2025 01:07
kullanilmamis-evde-teslim-edilen-koltukta-kumas-hatasi-ve-haksiz-kullanici-hatasi-iddiasi-2.jpg
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
15 Şubat 2024 14:37