Bellona Ürünler Eksik Geldi

Oğuz
12 Mart 2024 11:25

Bellona Kuşadası şubesinden 30 Kasım 2023 tarihinde bir oturma grubu satın aldım. Ürünler, şubat ayının başında teslim edildi. Ancak verilen süre aşıldı ve yemek masasına ait iki sandalye eksik geldi. Bayiyi aradığımda, eksik ürünlerin altı gün içinde teslim edileceği söylendi. Belirtilen gün geldiğinde tekrar iletişime geçtim ve teslimatın yine bir hafta ertelendiği bilgisi verildi. Bellona merkezini aradığımda, ürünlerin mağazada olduğu ifade edildi; ancak hâlâ ürünler tarafıma ulaşmadı. 'size dönüş yapılacak' denildi. Ayrıca, gelen ürünlerin defolu olduğunu belirtmek isterim. Öncelikle tüm ödemeyi aldıkları halde, müşteriyi mağdur etmekteler. Tüketici Hakları'na başvuruda bulundum ve ürünlerin iadesini talep ediyorum.

12 Mart 2024 11:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)

15 Mart 2024 14:32

Bellona
Bellona

Sayın [Oğuz Bey], Şikayetvar platformu üzerinden iletmiş olduğunuz değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Müşteri memnuniyeti bizim için en öncelikli konulardan biridir ve yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Şikayetiniz titizlikle incelenmiş olup, sorunun kaynağına yönelik gerekli tüm adımları atmış bulunmaktayız. En kısa sürede bu durumu çözüme kavuşturmak ve mağduriyetinizi gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Konuyla ilgili olarak en kısa sürede bizimle iletişime geçmenizi detaylı bilgi alarak çözüm sürecini birlikte yönetmekten memnuniyet duyacağız. [Kuşadası Bellona] olarak, sizlere en iyi hizmeti sunma gayretinde olduğumuzu ve bu tür aksaklıkların tekrar yaşanmaması adına gerekli önlemleri aldığımızı belirtmek isteriz. Bizlere Ulaşmanızı İstiyoruz, Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, [Kuşadası Bellona] [Müşteri Hizmetleri Departmanı ] [05070360604- 0256 622 02 22] [[email protected]]

Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Mobilya'dan Satın Alınan Ürünlerin Teslimatında Sürekli Gecikme Ve Bilgi Eksikliği

Gürkan
04 Temmuz 2025 19:46
bellona-mobilyadan-satin-alinan-urunlerin-teslimatinda-surekli-gecikme-ve-bilgi-eksikligi-1.jpg
Sacit sonuçtan çok memnun

Sacit
23 Temmuz 2023 13:18
"Merve hanıma teşekkür ederim"

Ertuğrul
08 Mart 2024 12:18