12 Haziran 2024 16:57

Bellona Tuzluca Çerkezköy'den aldığım köşe takımını kurarlarken makaslarını yamulttular ve o gün servis kaydı açacaklarını söyleyip 2 hafta içerisinde sorunu gidereceklerini söylediler. Olayın üzerinden 24 gün geçti ve defalarca kez hem Tuzluca Bellona ile hem de Bellona genel merkezi ile konuştuk. Bize 2 kere şu gün geleceğiz deyip gelmediler ve üstüne bugün öğrendiğim kadarıyla servis kaydını dün açtıklarını ve servisin 21 iş günü içerisinde geleceğini söylüyorlar. Araya 9 günlük de bayram girecek. 43 bin TL verdiğim L koltuğuma 25 gündür oturamıyorum ve üstüne bir o kadar da oturamayacağımı söylüyorlar. Ben gerçekten usandım, çok pişmanım.

12 Haziran 2024 17:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

13 Haziran 2024 10:36
13 Haziran 2024 13:14

25 günde herhangi bir gelişme olmadı. En az 2 hafta daha bekletmeniz bir çözüm değil.

24 Haziran 2024 13:09

Bugün Bellona yetkili servisi geldi ve koltuğun kurulmdan kaynaklı sorunu olduğunu söyledi ve koltukta kot farkı olduğunu söyledi. Ben bu koltuğun iadesini talep ettim fakat tuzluca Bellona iade olmayacağını tamir edileceğini söyledi. Koltuğu evden alıp atölyeye gitmesi gerektiği söyledi. Ben evimde haftalrca koltuksuz oturmak zorunda değilim sizin hatanız yüzünden. Aylardır çektiğim sorunun daha devam etmesini istemiyorum ücretimin iade edilmesi için Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Ben sizin hatanız yüzünden biraz daha idare etmek zorunda değilim

Ayça
25 Ocak 2024 01:32
Bellona Cantona Köşe Takımı Kısa Sürede Çökme, Tiftiklenme Sorunları
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
28 Şubat 2025 14:23
Bellona'nın Yanlış Ve Geciken Teslimat Süreci
Mxxxx sonuçtan hiç memnun değil

Mxxxx
29 Haziran 2024 12:03