Zehra sonuçtan memnun

Bellona Sehpa Takı Mı

29 Eylül 2023 20:42
Zehra'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Merhaba Bellona Van Mağazasından 5 ay önce aldığım sehpa takımı kabardı. Mağaza çalışanı su dökülürse kabarır diyor, iyi de bu zaten sehpa, çay da dökülür su da üstüne böyle hemen bir su dökülmesiyle kabarıyorsa bu mal kalitesiz. Ben yıllardır farklı sehpalar kullandım, su da döküldü çay da ama hiç kabarmadı. Biz ürünü alınca bize üstüne su dökülmemeli diye söylenmedi ve kullanma talimatı da verilmedi. Şikayetçiyim, konuyla ilgilenilmesini istiyorum.

03 Ekim 2023 15:45

5 ay önce Bellona'dan aldığım sehpa takımının üst köşesi kabardı ben herhangi bir kullanım hatası yapmadım bana kullanma talimatı verilmedi suya hassasmış iyi de sehpa bu su da dökülür üstüne çay da beni Bellona'dan aradılar servis gelip baktı ama kullanım hatası deyip bir çözüm üretmediler Bellona'dan şikayetçiyim

Ek
03 Ekim 2023 15:36

Bellona hiçbir çözüm yapmamıştır. Kullanıcı hatası diyor iyi de bir su dökülmesiyle böyle kabarıyorsa bunun kullanma talimatını yapın verin müşterilere bizlerde ona göre kullanalım ya da bu malı almayalım

29 Eylül 2023 20:45 (Şikayetten 3 dakika sonra)

02 Ekim 2023 14:09

02 Ekim 2023 14:18

Lütfiye Hanıma Teşekkür ediyorum

03 Ekim 2023 15:20

Merhaba bugün servisten gelip bakan arkadaşlar kullanım hatası dedi zaten söyledim bu sehpanın bana kullanımını anlatmadılar bu kadar hassas olup su üstüne dökülünce kabarır demediler yani Bellona'dan şikayetçiyim bana yardımcı olunmadı bir çözüm yapılmadı

21 Kasım 2023 17:44

Teşekkürler

08 Nisan 2025 19:24
Bellona Orta Sehpa Kabusu: Müşteri Memnuniyetsizliği
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
18 Nisan 2025 01:23
Zigon Sehpa Takımında Kalite Sorunu
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Bellona 2 Ay Önce Alınan Orta Sehpanın Su Dökülmesi İle Kabarması

Zeynep