Berfin sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 14:04

5.08.2022 tarihinde Bellona'dan Palvin koltuk takımı satın aldım. Kumaşının leke tutmaması için özellikle belirtmeme rağmen, evimde çocuk olmamasına rağmen koltuğumun üzerine dökülen su bile leke yapıyor ve yayılıyor. Silmeme rağmen lekeler çıkmıyor. Uzman kişi geldiğinde kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Bana, pamuklu kumaş olduğu için silme ya da yıkama yapılamayacağını belirterek sorumluluktan kaçtılar. Aynı şikayetle ilgili birçok şikayet olduğunu ve koyu renkli kumaşın boyasının da duvara bulaştığını ve oradan da çıkmadığını gördüm. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum. Bellona'nın bu kadar sorumsuz bir şirket olduğunu bilmiyordum.

06 Şubat 2024 14:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

07 Şubat 2024 11:06
07 Şubat 2024 11:06

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

07 Şubat 2024 11:40

Konuyla ilgili bana döndüler evet ama çözüm odaklı değil sadece kullanıcı hatası olduklarını söylediler ben kabul etmiyorum bana coton kumaş silinmez yılanmaz dediler böyle bir saçmalık duymadım yani kumaşı silemezmişiz sildiğim için benim hatam duvarı boyaması makasın bir koltukta yamuk açılması o da benim hatam sanırım ben hakkımı Tüketici Hakem Heyeti'ne bildirdim

Gülcan
Gülcan

Aynı sorunları bizde yaşadık maalesef berfin hanım her şeyin izi lekesi kalıyor temizliği kolay olsun diye bu koltuğu seçip aldık çok pişmanım maalesef Bellona pişmanlık

Duru sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2023 12:23
"Büşra hanıma çok teşekkür ederim 🌸"
Bellona L Grubu Mağduriyeti
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
16 Şubat 2024 22:47