02 Ocak 2024 15:41

Bellona pişmanlıktır. Müşteri Hizmetleri ve Teknik Servis, müşteriyi rezil etmekten başka bir iş yapmıyor. Garanti kapsamında bulunan Lucida koltuk takımım ve aynı kumaştan yapılmış Palvin sandalyemin kumaşları boncuklanma ve tüylenme durumundadır. Servis, 20 gün kumaş değişim sürecinden bahsediyor. 20 gün boyunca evde oturacak yerimiz yok. Bu şekilde bir çözüm olamaz. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Ürünler bu şekilde kusurluysa, bire bir değişim istiyorum.

02 Ocak 2024 15:45 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

05 Ocak 2024 09:51

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

05 Ocak 2024 12:35

Müşteriye gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır diye cevap verilmiş ama bundan benim neden haberim yok acaba sanırım müşteri diye bizden bahsetmiyorlar …

Ayşe
17 Aralık 2023 02:19
Bellona Lucida Koltuk Takımı Tiftiklenme
Bellona Lucida Koltuk Takımı Tiftiklenme
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Lucida Koltuk Takımında Hızlı Tiftiklenme Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Emine
09 Eylül 2025 16:17
Bellona Lucida Koltuk Takımında Hızlı Tiftiklenme Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
bellona-lucida-koltuk-takiminda-hizli-tiftiklenme-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.jpg
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Tuğrul
29 Ocak 2024 17:24
Bellona Koltuk Kumaşı Tiftiklenme
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
25 Ocak 2024 15:39
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 12:17
Bellona Kategorileri