Aymelek sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 23:05

Bellona'dan aldığımız koltuk takımını birinci ay dolmadan "süngerlerinin yumuşamasıyla şekil bozukluğundan kaynaklı sorun ile" servisi arayarak, toplam bu zamana kadar 8 kez servis eve gelip bakmış bulunmakta ve sadece 3 kez koltukları götürüp içindeki kumaşın kaydığından dolayı öyle olduğunu deyip geri getirmiş bulunmaktadırlar. Geriye kalan 5 kez geldiklerinde ise artık yapacak bir şey yok, biz bunları götürsek de bir şey değişmeyecek diyerek sadece bakıp gittiler. Koltuğun üzerinde oturulmamasına rağmen süngerlerinin kayması bizi şaşırtıyor. Koltukları götürdüklerinde ise günlerce getirmediler ve süngerin üstünde rezil olduk. Eve gelenlere karşı mağdurduk. Bir sürü yere yazmama rağmen, müşteri temsilcisini aramama rağmen kimse bu durumla ilgilenmedi, kimsenin umurunda olmadı. Bellona'dan kesinlikle bir şey almamaya özen gösteriniz, bir problem çıkınca ilgilenmiyorlar.

27 Aralık 2024 23:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Aralık 2024 23:12

Merhaba Bellona sorumlusu benim sorunum koltuk takımına oturulmamasına rağmen süngerlerinin göçmesi bu yüzden en kısa sürede iletişime geçilmesini istiyorum ve bu sefer servis sadece gelip gitmesi yerine bir çözüm bulunmasını istiyorum. Verdiğiniz numarayı zaten ilk baştan beri aramama rağmen hala bir şey yapılmamaktadır.

30 Aralık 2024 13:30

30 Aralık 2024 19:13

Bellona'dan arayıp hiçbir şey olmadığını koltukların normal olduğunu söylediler. Bizden kaynaklı olduğunu dile getirildi. Kimse Bellona'dan bir şey almasın ilgi alaka sıfır. Tekrar yazıyorum buraya gerekirse dava açacağım bu ilgisizlik devam ederse bir çözüm bulunmazsa. Yazık günah verdiğimiz paralara. Gerekirse mahkemede görüşürüz.

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
17 Mayıs 2025 16:46
Koltuk Takımı Değişiminde Sorun Ve Memnuniyetsizlik
Makbule sonuçtan hiç memnun değil

Makbule
11 Aralık 2023 17:47
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 12:17
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
24 Nisan 2024 14:21