Umut sonuçtan çok memnun

Bellona İstinye Şubesinde Kabalık!

11 Kasım 2023 16:48
Umut'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

Bellona İstinye şubesinden 14 Ağustos 2023 tarihinde iki adet baza ve bir adet gardırop aldım. Bugün tam üç ay süre geçmiş olmasına rağmen hala daha bazaları kullanamadım. İlk başta yanlış baza başlıkları geldi, bir baza yamuk halde geldi, gardırop kurulurken bir ayağını çatlatmışlar, haber vermeden gittiler, sonradan gördük.

Baza başlıkları geldi, bir tanesi hatalı dikiş ve nakliyeden kaynaklı hasarlı halde geldi. Tüm bu hasarlar yetmezmiş gibi, daha bir dakika bile bazayı kullanmadığımız halde baza kapağındaki ahşap kısım kendi kendine iki taraftan da yukarı doğru esneme yaptı. Şaka gibi. Bu durum için İstinye Bellona'ya gidip konuyu anlatmaya çalıştım, orada görevli i*** Bey üzerime yürüyüp bana "ne diyorsun lan sen" diye hitap ederek üzerime yürüdü. O kadar yaklaştı ki, burnu burnuma değecek kadar.

Gözlerindeki öfkeyi gördüm. Diğer görevli bayan personelini ikaz etti, yaptığının yanlış olduğunu söyledi ama dinleyen kim. Vandalca hareketlerine devam etti. Kamera ve ses kayıtları mutlaka vardır. Bellona şikayet hattına durumu bildirdim. Arızalı ahşap kısım için servis gelecek deniyor, tam bir ay bekledikten sonra görevli geliyor, bakıp karar verip gidiyor. Bu karardan bir ay sonra gelip alıp götürüyorlar, bekle ki aldığınız malzeme geri gelsin.

Marka diyorsunuz, iyi ve kaliteli ürün almak istiyorsunuz, para veriyorsunuz, bırakın karşılığını almayı bir de üzerinize yürüyüp dayak atmaya kalkıyorlar.  Sizin aracılığınızla herkese bu durumu duyurmak istiyorum.

11 Kasım 2023 16:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

14 Kasım 2023 12:10

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Umut
Umut
29 Aralık 2023 16:55

Teşekkürler.

Sude sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2023 04:15
"Sorunum çözüldü. Siparişim teslim edildi. Teşekkürler."
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'dan Aldığım Ürünler Ve Servis Hizmetleri Kabusa Dönüştü

Fatih
19 Aralık 2024 22:59
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
07 Mart 2024 12:32
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Fadime
26 Aralık 2023 17:00
Bellona Sorunuma Çözüm Bulunmuyor!
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Bayisi İle Yaşanan Kurulum Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği