Bellona Ceylan Karavil Aranan Mobilya

10 Kasım 2023 16:22

Haziran ayında Diyarbakır Ceylan Karavil alışveriş merkezinde bulunan Bellona şubesinde (aranan mobilya) larissa yatak odası baza ve başlığını aldım. Benim siparişimi alıp başkalarına satıp bana istediğim renk dışında bir renk yolladılar. Biz mağduriyetinizi gidereceğiz deyip sürekli oyalayıp bekletiyorlar. Bugün itibariyle bile hala yatak takımım bana ulaşmadı ve sürekli bahane üretiyorlar. Bu tip insanlar yüzünden Bellona'dan soğudum. Yatak takımının bana hemen gönderilmesini talep ediyorum.

10 Kasım 2023 16:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

01 Aralık 2023 10:15

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

01 Aralık 2023 10:31

Ürünlerimizi aldık ama Diyarbakır Ceylan AVM Aranan mobilyadan uzak durmanızı tavsiye durmanızı tavsiye ediyorum, çünkü eşyalarımızı geç verdiler ve bizi sürekli oyaladılar.

Faruk
26 Eylül 2023 17:19
Bellona Sorunlu Montaj Ve Servis
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'dan Aldığım Ürünler 5 Aydır Teslim Edilmiyor, Sürekli Oyalandım

01 Eylül 2025 18:48
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Kerim
05 Şubat 2024 21:57
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 11:51
Diyarbakır Bellona Aranan Mobilya Mağduriyeti
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'dan Aldığım Ürün İçin Teknik Servis Sorunu

İbrahim