Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 11:51

Diyarbakır Bellona Aranan mobilya isimli firmadan Valencia modeli yatak odası aldım. Ürün siparişimden itibaren 45 gün içinde gelecek denmesine rağmen tam 6 ay sonra geldi. Bunu kabul ettik fakat ürün 1 Haziran tarihinde evimize geldi fakat birçok yerinde hasarlı geldi. Bunu henüz evimdeyken montaj ekibine ve mağaza sorumlusu C**** isimli kişiye o esnada bildirmeme rağmen hasarlı ürünler sökülmeden, bana yenisini birkaç gün içinde getirip değişeceklerini söyleyip, tarafıma herhangi bir "eksiksiz, hasarsız sağlam bir şekilde teslim aldım" evrakını imzalatmadan kaçıp gittiler evimden. Montajdan itibaren 2 ayın üzerinde zaman geçti ve hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar, hasarlı ürün evimde duruyor. Yaklaşık 8 aydır mağdur ediliyorum. Bu ayıplı malın değiştirilmemesi ve sorunumun çözülmemesi takdirde hukuksal olarak tüm haklarımı arayacağım. Ürünü hiç kullanmadım mahkemede şikayetçi olduğumda bazı haklarımı kaybetmemek için. Bellona firmasına yakışmayan bir hizmetle karşı karşıyayız.

09 Ağustos 2024 17:28 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

Aldığım Yatak Odası Ve Koltuk Takımı Hasarlı Geldi Değişim Yapılmıyor

20 Ekim 2025 11:51

Diyarbakır Bellona Aranan Mobilya

Yağmur
31 Ağustos 2024 09:58
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'nın Eksik Hizmeti Ve Kalitesiz Ürün Deneyimi

Birol
15 Kasım 2024 20:24
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
06 Aralık 2024 20:24
Bellona Koltuk Takımı Sorunları Ve Çözüm Bekleyişi
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
18 Mart 2024 16:29