Marmaray'da Çift Kart Basma Sorunu Ve Ücret İadesi Talebi

18 Aralık 2024 21:54

Konu: Marmaray Turnike Problemi ve Çift Kart Basmadan Dolayı Mağduriyet

Merhaba,

18.12.2024 tarihinde Marmaray Gebze İstasyonu'ndan geçiş yapmak için dijital kartımı kullandım. Ancak kartımı turnikeye okuttuğumda turnike açılmadı. Bunun üzerine başka bir turnikeye yönelip kartımı tekrar okuttum. Bu sefer hem ilk turnike hem de ikinci turnike açıldı. Böylece istemeden iki kez kart basmış oldum.

Bu durum, hem gereksiz bir ücret kesintisine neden oldu hem de geçiş sırasında zaman kaybı yaşamama yol açtı. Marmaray sistemlerinde bu tür bir hata ile karşılaşmam beni oldukça şaşırttı ve mağduriyet yarattı.

Konu ile ilgili mağduriyetimin giderilmesini ve fazladan çekilen ücretin kartıma iadesini talep ediyorum. Kart numaram: ************9991 (Güvenlik nedeniyle son dört hane verilmiştir). Gerekirse bu işlemle ilgili daha detaylı bilgi ve belge paylaşabilirim.

Şikayetimin dikkate alınarak en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını rica ederim.

Teşekkürler,

19 Aralık 2024 08:30 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın İmren İ. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

23 Kasım 2023 00:18
BELBİM (İstanbulkart) Karttan Haksız Çekilen Ücret İlgisiz Görevli
BELBİM (İstanbulkart) Karttan Haksız Çekilen Ücret İlgisiz Görevli
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2025 21:08
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 22:55
İstanbul Kart'ta Çifte Çekim Sorunu ve İade Çilesi