İstanbulkart Hesap Onayı Mağduriyeti

İstanbulkart Hesap Onayı Mağduriyeti
26 Şubat 2024 10:09

İstanbul kart uygulamasında ki paramı ne ibana çekebiliyorum ne de karta transfer yapabiliyorum. Hesap onayı istiyor. Adımları yaptığımda kimlik resimlerinden sonra sürekli hata veriyor. Bu işe yaramazlar yüzünden yolda kaldım. 4 gündür bununla uğraşıyorum. Kendi kartıma ya da ibana İstanbul kart dijital kartımdan transfer yapmak istediğim zaman seni daha yakından tanımamız lazım diyor hesap onaylarında sürekli hata veriyor. 153 te yardımcı olmuyor saçma sapan şeyler. Beni yakından tanıyıp ne yapacaksınız evlenecek misiniz? Alt tarafı uygulamaya yüklediğim paramı kullanmaya çalışıyorum. Tam bir fiyasko İBB. Keşke oy vermeseydim.

26 Şubat 2024 13:16 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Niyazi D. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Yasemin
Yasemin

Sizden uygulama için yorum yapmanızı bekliyoruz. Siyaset yapmanızı değil. Bir uygulama kullanamadınız diye siyaset yapmanıza gere yok. Gerçekten sıkıldık. Onun bunun ne yaptığını boşverin siz bir vatandaş olarak devletinize faydalı olun. Siz devletiniz için bir şeyler yapın. Teşekkürler.

Yusuf
Yusuf

Bende de aynı sıkıntı var! Sırf inat için sonraki seçimde CHP'e oy vereceğim ama bir şeyleri değiştirmeyeceklerinin farkındayım. Ulaşımda kart için muhalefet de iktidar da komisyonsuz iş yapmıyor. İmamoğlu'nun fiyasko olduğunun siz de farkındasınız. O yüzden eleştirildiği zaman çıldırıyorsunuz. Eskiden kolayca kullanılan uygulama çalışmıyor. Çözüm merkezi sürekli hata veriyor.

Süleyman
Süleyman

Bende uygulamayı 7 ay oldu telefonumda kullanamıyorum. Tekrar yeni kart çıkarttım mecburen. Güzelim İstanbulum kimlerin eline kaldı. Tıkır tıkır işleyen "AKBİL" i çöp ettiler. Helal olsun.

İstanbulkart Hesap Onaylama

20 Eylül 2024 00:48