Hayriye sonuçtan memnun değil

20 Aralık 2024 09:38

Bir müşteri daha ne kadar mağdur edilir, oyalanır bilmiyorum.
Yaklaşık 1 ay oluyor, aldığımız ankastre setin davlumbazının takılmasını bekliyoruz.
Fırın ve ocak geldiği gün davlumbaz da geldi. Yeni tadilat yapılan mutfağa prizin nerede olması gerektiği hiç belirtilmediği için eski konumuna yaptırdık. Beko'dan geldiler, priz davlumbaz arkasına denk geliyor, değiştirin diye takmadılar. Eve davlumbazı koliyle bırakıp gittiler. Biz tekrar elektrikçi çağırıp prizi ayarlattık.
Eve bırakılan koli daha önce defalarca açılıp bantlanmış haldeydi. Teşhir ürünü olmasından kuşkulanarak Beko'ya koli fotoğraflarını gönderip durumu sorgulattım, taşıma esnasında koli yırtıldığı için bantlandı dediler. Ertesi gün servis koliyi bir açtı, içinden bizim siparişimiz olan davlumbaz çıkmadı, yanlış ürün çıktı.
Tekrar gittiler. Bir ertesi gün bayiden bir davlumbaz kolisi daha geldi. Koliyi göndermeden önce kontrol için açmak istediklerini söylediler. Ben de açmadan önce fotoğraf çekmelerini istedim. Eve gelen sözde yeni davlumbazın kolisi içler acısı haldeydi. Defalarca açılmış, tekrar bantlanmış, ağzı neredeyse kapatılmamıştı. Aralıktan baktım, içinde ne bir koruma köpüğü ne bir kutu hiçbir şey yoktu. Tekrar fotoğraflarını bayiye gönderip sorgulattım, yok sorun yok biz açtık dediler. Açmadan önce fotoğraf çekin demiştim, tamam gönderelim fotoğrafları dediler. İnsanı aptal yerine koyar gibi bambaşka ürünlerin koli fotoğraflarını göndermişler. WhatsApp yazışmalarını genel merkez müşteri ilişkilerine ilettim, yetkili serviste tutanak tutturacağım dedim, servis gelince biz tutanak tutamayız, nakliyesini bayi yapmış dediler. Servis ürünü kutudan çıkardı, kontrol etti. Her yeri leke, parmak izi, vuruk halde bir davlumbaz çıktı. Servisle bayiyi görüştürdüm, yenisini tedarik edelim dediler.
Yaklaşık bir aydır koliyi daracık evime atıp gittiler. Halletmeye çalışıyoruz diye oyalıyorlar ama siparişimi bile vermediler.
Beko markasının adı altında türlü işler çevirip markaya gölge düşürdüklerini genel merkeze ilettim. İlk hafta ilgiyle dönüş yaptılar fakat sonrasında hiç ses çıkmadı. Stokta var görünen ürünü sipariş vermek 5 dakika sürer, 2 günde de gelmiş olsa taş çatlasın 3 günde çözülecek olan kriz, yine nasıl bir hesap içindelerse halletmeye çalışıyoruz bahanesiyle bekletiliyor. Ne kadar bekleyeceğimiz belli değil, neyi beklediğimiz belli değil. Beko mu, bir daha asla.

20 Aralık 2024 09:27

Silivri Beko bayisinden hiç kimsenin ürün almasını tavsiye etmiyorum. Bir müşteri daha ne kadar mağdur edilir oyalanır bilmiyorum. Yaklaşık 1 ay oluyor aldığımız ankastre setin davlumbazının takılmasını bekliyoruz. Fırın ve ocak geldiği gün davlumbazda geldi yeni tadilat yapılan mutfağa prizin nerede olması gerektiği hiç belirtilmediği için eski konumuna yaptırdık. Beko'dan geldiler piriz davlumbaz arkasına denk geliyor değiştirtin diye takmadılar Eve davlumbazı koliyle bırakıp gittiler biz tekrar elektrikçi çağırıp prizi ayarlattık. Eve bırakılan koli daha önce defalarca açılıp bantlanmış haldeydi teşhir ürünü olmasından kuşkulanarak Beko'ya koli fotoğraflarını gönderip durumu sorgulattım taşıma esnasında koli yırtıldığı için bantlandı dediler Ertesi gün servis koliyi bir açtı içinden bizim siparişimiz olan davlumbaz çıkmadı yanlış ürün çıktı. Tekrar gittiler bir ertesi gün bayiden bir davlumbaz kolisi daha geldi koliyi göndermeden önce kontrol için açmak istediklerini söylediler bende açmadan önce fotoğraf çekmeleri istedim. Eve gelen sözde yeni davlumbazın kolisi içler acısı haldeydi defalarca açılmış tekrar bantlanmış ağzı neredeyse kapatılmamıştı aralıktan baktım içinde ne bir koruma köpüğü ne bir kutu hiçbir şey yoktu tekrar fotoğraflarını bayiye gönderip sorgulattım yok sorun yok biz açtık dediler açmadan önce fotoğraf çekin demiştim dedim tamam gönderelim fotoğrafları dediler insanı aptal yerine koyar gibi bambaşka ürünlerin koli fotoğraflarını göndermişler WhatsApp yazışmalarını genel merkez müşteri ilişkilerine ilettim yetkili serviste tutanak tutturcam dedim servis gelince biz tutanak tutamayız nakliyesini bayi yapmış dediler servis ürünü kutudan çıkardı kontrol etti her yeri leke parmak izi vuruk halde bir davlumbaz çıktı servisle bayiyi görüştürdüm yenisini tedarik edelim dediler. Yaklaşık bir aydır koliyi daracık evime atıp gittiler halletmeye çalışıyoruz diye oyalıyorlar ama siparişini bile vermediler. Beko markasının adı altında türlü katakuli iş çevirip markaya gölge düşürdüklerini genel merkeze ilettim ilk hafta ilgilyle dönüş yaptılar fakat sonrasında hiç ses çıkmadı. Stokta var görünen ürünü sipariş vermek 5 dakika sürer 2 günde de gelmiş olsa taş çatlasın 3 günde çözülecek olan kriz yine nasıl bir hesap içindelerse halletmeye çalışıyoruz bahanesiyle bekletiliyor ne kadar bekleyeceğimiz belli değil neyi beklediğimiz belli değil. Beko mu bir daha asla. Kimseye tavsiye etmiyorum.

beko-sikayeti-4.jpg
20 Aralık 2024 15:37 (Şikayetten 5 saat sonra)
23 Aralık 2024 14:39
silivri-beko-bayisinde-yasanan-sorunlar-1.jpg

Şikayet sonrası Sadece bir kez arandım halletmeye çalışmaları için ben not ilettim dendi hiçbir çözüm sunulmadı. Marketlere gelen ucuz ankastre set alın ama Beko'ya yaklaşmayın hayatımda ilk kez böyle bir pşkinlikle karşılaşıyorum. 21 Aralık CTS günü hiçbir çözüm bulunmadığı ve bekletilmeye devam edildiğimiz için Silivri Beko kurumsal ev aletleri a. Ş. Bayi ye tekrar gittik. Beko'nun resmi web sitesinde stoğu ve satışı halen mevcut olan davlumbaz için üretim durduğu için bulamıyoruz dediler elinde olan yerlerden de geliş fiyatına alamadığımız için bekliyoruz diyorlar. Beni fazlasıyla mağdur etmelerine ve ürünün mevcut olmasına rağmen halen üç kuruşun hesabına düşerek bana ürünümü vermiyorlar sanırım Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmekten başka çare bırakmayacaklar.

28 Aralık 2024 13:20
silivri-beko-bayisinde-yasanan-sorunlar-1.jpg

Uzunca bir bekleme sonrasında davlumbaz montajı bugün yapıldı fakat koli içindeki bazı parçaları takmadılar servise sorduğumuzda işe yaramayan parçalar çöpe atın dediler. İnşallah ilerleyen süreçlerde montajla alakalı sorun yaşamayız ben kayıt altında olması gerektiğini düşünerek bu platformda parça resimlerini paylaşacağım.

Beko İzmir Şubesi Alımında Ürün ve İade Sorunu

Pınar
16 Haziran 2025 14:03
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Cemile
14 Ocak 2025 13:52
Beko Servisinin Bitmeyen Sorunları Ve Çözüm Arayışı
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
19 Ocak 2024 12:26
Hakan sonuçtan memnun

Hakan
09 Nisan 2025 17:06
"Müşteri hizmetleri ilgili sürekli arıyor, sadece belirtmek isterim kuruluma gelen yetkili servisleriniz tecrübesiz belirtmek isterim ama firma ilgili teşekkürler"
Beko Servisinden Yetersiz Hizmet Ve Sorunlu Kurulum Süreci
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Beko İle Yaşanan Renk Değişikliği Ve Kurulum Sorunları

Murat