Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Beko TV Sorun Çözülemedi

Bilal
17 Ocak 2024 20:11

Beko marka TV kullanıyorum, B50 A860B modeli. Bundan bir ay önce uygulamalardan donma şikayetim üzerine servis geldi. TV'de bir şeyler yaptılar ancak sorun düzelmedi. Daha sonra televizyonu alıp götürdüler. İncelendiği söylendi fakat bir sorun bulunamadığı belirtildi. Geri getirdikten sonra yine aynı şekilde donma sorunu devam etti ve televizyon yeniden incelemeye alındı. Bu kez bir sorun olmadığını ancak müşteri memnuniyeti için bir parça değişimi yapıldığını söylediler ve televizyonu teslim ettiler. Şimdi ise uygulamaların donmasına ek olarak, TV'nin açılış kısmında Beko logosunda takılı kalması sık sık yaşanıyor. Fişi çekmeden düzelmiyor. Ekranda anlık olarak sarı ve mavi renklerde karıncalanma oluyor, bu da televizyonun yarısını kaplıyor. Özellikle YouTube uygulamasında bu durumla karşılaşıyorum. Ayrıca kanallar arasında geçiş yaparken ekran aniden kararıyor ve yine fişi çekip takmak gerekiyor. Anlattıklarımın sarı ve mavi renk karıncalanma olayı dışında görüntüsü mevcut ancak bu olay anlık olduğu için kaydedemedim. Servisi tekrar aradığımda dönüş yapacaklarını söylediler; ancak 5 gün geçmesine rağmen hala dönüş yapmadılar. Zaten dönseler de sorunu çözemediklerini düşünüyorum.

18 Ocak 2024 13:46 (Şikayetten 17 saat sonra)

Turhan sonuçtan hiç memnun değil

Turhan
10 Ağustos 2023 11:42
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Beko Televizyon Donma Hatası

22 Aralık 2023 17:22
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Beko B50D760B Kendi Kendine Kapanma Sorunu. Beko Pişmanlıktır.

Yusuf
21 Ağustos 2024 20:51
Beko B50D760B Kendi Kendine Kapanma Sorunu. Beko Pişmanlıktır.
Yasemin sonuçtan memnun

Yasemin
30 Eylül 2023 13:20
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
30 Temmuz 2024 20:53