Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Beko Televizyon Donma Hatası

22 Aralık 2023 17:22

Temmuz 2021 yılında aldığım 50 inç televizyonda bir yıl sonra panelde kendiliğinden çizikler oluştu. Servisi aradım, gelip baktılar ve bu seride üretilen bütün televizyonlarda üretim hatası olduğunu ve panelin değişmesi gerektiğini söylediler. Panel değişti; ancak birkaç gün sonra televizyon donmaya başladı. Servisi tekrar çağırdık, güncelleme yapılması gerektiğini söylediler ve güncelleme yapıldı. Servis gittikten birkaç ay sonra televizyon tekrar aynı hatayı yapmaya başladı. Sürekli donma yapıyor. Televizyonun değişimini istedim; ancak yapılmadı. Beko markasına yakışmayan bir davranış. Televizyon hâlâ donuyor, bir daha Beko'dan televizyon almam.

17 Ocak 2024 22:45

Beko TV televizyonum yaklaşık iki aydır donma hatası veriyor yetkili servisle görüştüm servis aldı bir hafta atölyede kaldı ama hiçbir şey yapılmadan geri getirildi. Servis televizyonu getirdikten bir hafta sonra sürekli donma yapmaya başladı servisle tekrar görüştüm bu sefer kumanda gönderdi gönderdiği kumanda orijinal gelmedi onu da denedim bir fayda olmadı televizyonum garantili süresi devam etmektedir ve arızalı durumda kullanmaya devam ediyorum Beko Arçelik sorunu çözemedi TV değişimi istedim defalarca reddedildi. Sorunum çözülmüyor.

24 Aralık 2023 17:56 (Şikayetten 2 gün sonra)
24 Aralık 2023 22:39

Bana Arçelik ten mesaj geldi sizleri aradık ve ulaşamadık diye öyle bir arama almadım telefonum 24 saat açık. Ben müşteri hizmetlerini aradım evet aranmışsınız ama ulaşılamamış denildi benim telefonum sürekli açık olduğunu söyledim peki neden arandığımı sorduğumda bana bir bilgi verilmedi tekrar aranacaksınız denildi bir çözüme kavuşulmadı.

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Ufuk
26 Eylül 2024 12:01
Beko Smart TV Arızası Hakkında
Beko Smart TV Arızası Hakkında
Kurt sonuçtan hiç memnun değil

Kurt
23 Nisan 2024 07:53
Beko Panel Bozuktu Yapıldı Garantiden Şimdi Yine Bozuldu Garanti Bitti
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
04 Ağustos 2023 15:47
Yasemin sonuçtan memnun

Yasemin
30 Eylül 2023 13:20
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Beko Televizyon Donma Sorunu

Yahya