Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kurutma Makinesi Ve Servis Ücreti Pişman Ettirdi.

Yusuf
25 Haziran 2024 19:53

27 Şubat 2024 tarihinde Beko mağazasından aldığım KMX 90 S kurutma makinesinin arızalı gelişiyle serüvenimiz başladı. Ardından servisin gelmesiyle sorunum çözüldü. 24 Haziran 2024 günü tekrardan aşırı sürtünme sesi için servis çağırdım fakat sorunun bizden kaynaklı olduğu ve tamir için makinenin götürüleceği söylendi. 4 ayda iki defa servis gelmesine neden olan makinenin hatası bize yıkıldı ve 1000 küsur Türk lirası talep edildi. Ciddi manada hem Beko markasından hem de makineden soğumuş durumdayım. Bu makineyi alacak tüm arkadaşlarıma mani olacağım. Bu sorunlar için asla bir daha Beko'ya bulaşmayacağım. Ne zaman makinenin alınıp teslim edileceği sorunsalı ise belirsiz!

26 Haziran 2024 17:36 (Şikayetten 21 saat sonra)

Şura
Şura

Merhabalar aynı ses benim makinamdada var ve ekran paneli arası açık ilk makineyi değişim yaptılar. Daha sonra ikinci üründede panelde açıklık vardı ve tambur içten sağ duvara değip tak tak ses yapıyor ve insanlar mağdur oluyor. Montajı yapan kişiye söylediğimde abla kullanda yine bir sıkıntı çıkarsa servisi çağır dedi. İnsan parasıyla rezil oluyor

Merve
27 Kasım 2024 21:16
Bilgi sonuçtan hiç memnun değil

Bilgi
12 Haziran 2024 19:23
Beko Kurutma Makinesi Arızası

Beko Kurutma Makinesi: Sorunlar Yumağı!

İsmail
18 Mart 2025 22:27
Beko Kurutma Makinesi: Sorunlar Yumağı!

Beko Kategorileri