Beko Kurutma Makinesi Filtre Sorunu Ve Servis İlgisizliği

27 Aralık 2024 19:324.800

Bundan 2 ay önce Beko KMX90 kurutma makinesi aldım fakat iç filtresinde yıpranmalar oluştu. Servise başvurduğumda hiç bakmadan kullanıcı hatası deyip ücret talep ettiler ve orayı terk ettim. Dünya markası Beko bu kadar kalitesiz ürün üretemez bence. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. 2 ayda filtrenin yıpranmaması lazım. İlginizi bekliyorum.

10 Ocak 2025 12:29

İnanın yazmaktan usandım filtrem yıprandı ve yenisini talep ediyorum mağdur etmezsiniz inşallah ilk defa Beko aldım çok güzel pişman ettiniz bravo Lütfen artık ilgilenin aksi halde asla hakkım helal değil tüketiciyi mağdur etme hakkınız yok tüketici daima haklıdır

28 Aralık 2024 11:59

Hiçbir geri dönüş yapılmadı bu kadar sorumsuzluk olmaz bir dünya markasına hiç yakıştıramadım İlginizi bekliyorum teşekkürler

28 Aralık 2024 17:29 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

29 Aralık 2024 16:34

En kısa zamanda dönüş bekliyorum Teşekkürler

3 Ocak 2025 12:59

Şikayetime çözüm bulunamadı ben filtremin ücretsiz değişimini talep ediyorum aksi takdirde kurulum için alınan fazla paramın iadesini talep ediyorum Benden 650 tele fazla almışlar

3 Ocak 2025 18:01

Bence Benim ürünüm ayıplı ürün daha 6 ay bile dolmadan sıkıntı yaşadım bu sizin ayıbınız Servisiniz benden 850 tele ücret talep etti Asla kabul etmiyorum satıcıya gidip değişim isteyeceğim gerekirse Tüketici Mahkemesi'ne baş vuracağım Teşekkürler

8 Ocak 2025 16:39

Şikayetime neden cevap verilmiyor acaba Lütfen geri dönüş bekliyorum İnşallah ilgilenirsiniz

Beko KMX90 Kurutma Makinesi Sık Sık Arızalanıyor, Servis Ücreti Yüksek

24 Mayıs 2025 10:554.026

"Teşekkürler"

Beko Kurutma Makinesi Pişmanlığı

4 Haziran 2024 18:473.480

Beko marka kurutma makinesi 1.5 yıl süreyle düzenli bakım ve temizlik yapılmasına rağmen alt filtre yerinde su oluştu. S...

Beko Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

8 Aralık 2023 01:224.628

Temmuz ayı sonunda Beko markalı kurutma makinesinin evimize kurulumunu Beko Güngören servisi tamamladı. Kurutma makinesi...

Beko Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı
2 Yorum

Beko Kmx 90 Kurutma Makinesi

17 Nisan 2024 21:571.263

14.02.2024 tarihinde sipariş vermiş olduğum Beko KMX 90 markalı kurutma makinesi, aradan iki buçuk ay geçmesine rağmen h...

Tümünü Gör

Buse
Beko Kmx 91s Kurutma Makinesinin Kapağı Çizildi

Beko Kmx 91sKurutma Makinesinin Kapağı Çizildi

Ali
Beko Kurutma Makinesi Ses Sorunu!

Beko KurutmaMakinesi Ses Sorunu!

Hüseyin

Öne ÇıkanKonular