Bade sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 09:44

Sayın Yetkili,

Beko kurutma makinemizin filtre kısmında meydana gelen kırılma/kopma sebebiyle, garanti kapsamında değişim talebi için yetkili servisinize başvurdum. Ancak, başvurumun reddedilme gerekçesi tarafıma net bir şekilde açıklanmamış ve bu durum müşteri memnuniyeti açısından beni oldukça hayal kırıklığına uğratmıştır.

Kurutma makinesi gibi sürekli kullanımda olan bir cihazın en çok deforme olan parçalarından biri olan filtrenin garanti kapsamı dışında değerlendirilmesi, garanti sürecinin güvenilirliğini sorgulamama sebep olmaktadır. Ücret iadesi talebinde bulunmuyorum; ancak bu tür parçaların garanti kapsamında değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Zira, yüksek kullanım nedeniyle aynı durumun tekrar yaşanacağı aşikardır.

Beko markasını tercih etmemdeki en önemli etkenlerden biri, garanti süresinin uzunluğu ve müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyetinizdir. Bu olayın, yetkili servisin hatalı bir kararı olup olmadığının araştırılmasını, tarafıma bu konuda bilgi verilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

Eğer filtre parçaları garanti kapsamı dışında tutuluyorsa, bunu açık bir şekilde kamuoyuna ve potansiyel müşterilere bildirmenizin uygun olacağı düşüncesindeyim. Böyle bir yaklaşım, hem firmanızın şeffaflığı hem de müşteri memnuniyeti açısından olumlu bir adım olacaktır.

Durumun en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını talep eder, iyi çalışmalar dilerim.

Sağlıklı günler, iyi çalışmalar.

31 Aralık 2024 12:35 (Şikayetten 2 saat sonra)
16 Ocak 2025 08:17

Herkese sağlıklı ve güzel bir gün geçirmesi dileklerimle. Beko firmasından aranarak bu tip filtrelerin garanti dışı olduğu bilgisi aktarıldı. Diğer firmaların kurutma makinesi filtrelerinin garanti sürecini tam olarak bilemiyorum. Ancak Beko 'nun uygulaması özellikle en çok deforme olacak parçanın garanti dışında olduğu bilgisi beni üzdü. Ücreti çok yüksek olmayan bu parçanında garanti kapsamında olmasını isterdim, beklerdim. Sonuç olarak Beko kurutma makinelerinde bu tip filtreler garanti dışındaymış eğer almayı düşünüyorsanız bu konuda bilginiz olsun. Not: Farklı firmaların kurutma makinesini kullanan varsa filtre garantisinin kapsamı konusunda yorumlara yazabilirse firmaların bu konudaki uygulamasını anlamamız adına yardımcı olacaktır. Paylaşımda bulunan herkese çok teşekkürler.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

Tuğba
08 Aralık 2023 01:22
Beko Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
23 Şubat 2025 13:16
beko-kurutma-makinesi-artan-gurultu-ve-servis-sorunlari-6.pdf
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
05 Şubat 2025 12:47

Beko Kurutma Makinesi Arızası Ve Yetersiz Servis Deneyimi

06 Ağustos 2025 16:51
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Kurutma Makinesine Ücretli Servis Şoku

Pınar