Beko Buzdolabı Soğutma Arızası Giderilmiyor

03 Kasım 2023 10:17

Beko'dan 1 yıl önce satın aldığımız 7293920284 670531 seri numaralı buzdolabı ünlem kırmızı ışık uyarısı vermiş. Servis kaydı oluşturduğumda servis düşük sıcaklık uyarısı verdiği bilgisini verdi. Fakat dolap tam tersi aşırı soğutma yapıyordu tüm meyve ve sebzeler donuyordu. 30883 sipariş numarası ile sensör değişimi yapıldı. Fakat şikayetim devam etmektedir.
15 gündür mağdur edildim. Gelen teknisyen bir adet ölçüm cihazı bıraktı ve ölçümün 10 derece çıktığını söyledi fakat kendisinin eline verdiğim mandalina taş gibiydi. Kendisi de bir aksilik olduğunu sezdi ve tekrar cihaz koydu dolabım aşırı soğutuyor ve mağdurum. Sürekli 2-3 gün sonrasına gün verip mağdur ediyorlar ve enteresan olanı tüm sebze ve meyveler donmasına rağmen bu cihaz normal ölçerse, sorun yok diyerek, kaydı kapatacağız diyorlar. Mağdur oldum. Dolabın garantiden değişimini talep ediyorum.
15 gündür 4 farklı teknisyen geldi ve dolabın sorununu anlayamadıkları için sanırım sorunu çözemiyorlar. Sensör değişimi için tüm dolabı boşalttırdılar. Tüm erzaklarım çöp oldu. Etlerimi başka kişilerin dolabına koymak zorunda kaldım.
Tekrar cihazın kapanması gerekebilir diye alamıyorum. Ciddi şekilde mağdur oldum. Acil şekilde iletişime geçilmesini istiyorum.

03 Kasım 2023 15:42 (Şikayetten 5 saat sonra)
04 Kasım 2023 09:34

Hala çözüm bulunmadı ve Beko beni mağdur etmeye devam ediyor kesinlikle bu marka iyi değil pişmanlıktır servis kalitesi aşırı kötü videoyu da izleyebilirsiniz. Mandalina yerine taş yiyoruz peynir yerine beton yiyoruz maalesef.

05 Aralık 2023 14:51

Aradan uzun süre geçmesine rağmen Beko'dan bir tane muhatap bulamadım servis ile yoğun baskılar sonucu parça değişimine giderek sorunu çözdüm bu süreçte 5-6 bin tl zararım oluştu tüm etlerim yiyeceklerim bozuldu bu sürede hiç aramayan Beko arızayı kendi çabalarımla çözdükten sonra bugün aradı memnuniyetsizliğimi dile getirirken ömrüm boyunca bir daha Beko kullanmayacağımı 5-6 bin tl zararım olduğunu söylediğimde telefon önce sessizleşti sonra da suratıma kapandı Beko pişmanlıktır gerçekten mağdur edildim

Hilal
07 Temmuz 2023 09:55

Seçkin
31 Temmuz 2024 15:14

Emine
24 Temmuz 2023 21:02
Biruni sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabında Süregelen Soğutma Problemi Ve Çözüm Eksikliği

Biruni