Beko Buzdolabı Ses Problemi

Ufuk
29 Ekim 2023 00:49

Haziran ayında aldığım Beko buzdolabından yüksek miktarda ses geliyor ve ses başlarken birbirine vuran takırtı sesleri geliyor. 3 defa servis geldi ve iş bilmez kişiler bir konudan anladıkları yok, ilk gelen servis bu prosmart inverter bunlarda takozlar birbirine çarpıyor eski buzdolapları gibi sarmal yok gibi şeyler saçmalayıp hiçbir müdahalede bulunmadan gitti. İkinci gelen arka kısmı açtı ve bu sorun kronik bir sorun fabrikadan çıkarken hatalı aslında bunlar deyip boruları birbirinden ayırdığını onların birbirine çarptığını söyledi ve gitti sorun devam ediyor. Aynı kişi yine geldi. Açtılar iyice bir kurcaladılar orasını burasını iteklediler yine gittiler. Sorun devam etmektedir. Video da gelen sesin başlangıcını yakalayamıyorum ilk ses gelmeden önce büyük bir sarsıntı yaşıyor bir şeyler birbirini kırıyor gibi sanki deprem oluyormuş gibi ses geliyor. Tüketici Hakları'na başvuracağım. Önce buraya yazmak istedim, Beko mu tövbe.

30 Ekim 2023 11:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

Gülbeyaz
Gülbeyaz

Bende aynı buzdolabından aldım benimkide aynı sesi çıkarıyor servis gelip bir şey olmadığını söylüyor ama sesten durulmuyor o kadar para verdim hakkımı helal etmiyorum

Yusuf
Yusuf

Sorun çözüldü mü aldığım buzdolabı da aynı sesi çıkarıyor sebebi nedir

Kübra
09 Haziran 2024 01:04
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
22 Mayıs 2024 23:37
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
05 Temmuz 2024 22:12