Beko Ankastre Fırın Arızası

29 Mart 2024 12:15

Eylül 2023'te Beko'dan almış olduğum ekte videosu bulunan BFC631-B model ankastre fırın, birkaç kullanım sonrasında kararma yaptı. Beko yetkili teknik servisine gönderdim ve servis, kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek ürünü değiştirmeyeceğini ve geri göndereceğini bildirdi. Yetkili servisten iade talebinde bulunmamıza rağmen bizi oyalayarak 15 günlük iade talebi hakkımızı bilinçli olarak geçirmiş olup 'hakkınız dolduğu için iade edemeyeceğiz' dedi. Biz yıllardır Türkiye'nin güvenilir, yerli ve milli markası olarak bilinen Beko ve Arçelik markalarını güvenle tercih ediyoruz. Ancak bu mübarek Ramazan ayında oruçlu olduğumuz bir dönemde 3 haftadır soğuk yemek yemek zorunda kaldık. Ayrıca fırının kullanıcı hatasından dolayı arızalandığını söylüyorlar; fırını yemek pişirmek için kullanıyoruz. İzmir Gaziemir yetkili servisi, fırında yemek pişirdiğimiz için bu sorunun yaşandığını söyledi. Oysaki fırın, özellikle kendi kendini temizleme özelliği ile tanıtılarak, 15 bin TL gibi bir ücret ödeyerek satın aldım. Bu sorunun çözülmesini talep ediyorum, aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı beyan ettim. Bana, istediğim yere başvurabileceğimi, bu durumun kendilerini etkilemeyeceğini söylediler. Ben de bu durumu CİMER'e şikayet edeceğim. Saygılarımla, Mustafa T****.

29 Mart 2024 16:31 (Şikayetten 4 saat sonra)

Beko Ankastre Fırınım Kokuyor Ve Sorun Çözülmüyor!

Tuncer
12 Şubat 2024 12:47
Necla sonuçtan çok memnun

Necla
03 Haziran 2024 18:24
"Mağduriyetimi giderdiğiniz için teşekkür ederim"
Beko Sıfır Ürün Arızası
Seydi sonuçtan hiç memnun değil

Seydi
20 Eylül 2023 17:28
Beko Ayıplı Mal Hasarlı Ürün
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
22 Temmuz 2023 13:39