Başkent Gaz'ın Yanıltıcı Hizmet Süreci ve Müşteri Mağduriyeti

04 Ekim 2024 19:38

100004768604sözleşme numaralı başkent gaz abonesiyim. Kartlı doğal gaz saatimde ( servis k) yazısı gördüğüm için saat 14.35 de. 08502226429 numaralı başkent gaz çağrı merkezini aradım ve durumu izah ettim. 24 saat içinde gelirler adresten ayrılmayın dendi işlerimi erteledim ve evden ayrılmadım. Saat 18.48 de telefonuma gelen mesajda eve geldik adreste kimse yok kontrol yapamadık çağrı merkezini arayın. Yazısını gördüm. Anında 08502226429 u aradım durumu izah ettim evdeyim gelen giden olmadı dedim. Çağrı merkezindeki hanımefendi tekrar arıza kaydını açtığını belirtti. 24 saat için de tekrar geleceklerini söyledi. Ancak soru sordum dedim ki yani gelen yok nedir bu durum yanlışlıkmı var dedim cevap yok. Bekleyin 24 saat içinde gelirler. Gecemi gelirler saat kaç ile kaç arası çalışıyorlar dedim. 24 saat cevabını aldım dedim ki saat. Gece 1 de gece 3 dedemi gelirler? Cevap evet. Böyle bir mantık var mı. Evdeyim gelen yok yine evde bekle diyorlar. Şimdi bu durumda müşteriye eziyet olmuyor mu?. Diyaloğa girmeyen müşteriyi aydınlatmayan bir hizmet anlayışı. Başkent gaz yönetimindeki tanıdıklarımı illa aramak mı gerekecek. Sıradan bir vatandaş olarak normal yolla bu hizmet alınamayacak mı. Yarın nasıl tekrar işi bırakıp evde bekleyeceğiz. İnsaf

07 Ekim 2024 08:48 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Abonemiz; Söz konusu talebinize dair arıza kaydınız oluşturulmuş,ilgili adreste sayacınız ile ilgili sorun ekiplerimiz tarafından kontrol edilerek giderilmiş olup gaz arzınız sağlanmıştır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla BAŞKENTGAZ

Başkent Gaz'ın Randevu Krizi: Soğukta Bekleyiş

01 Ocak 2025 18:34

Randevu Saatlerinde Tutarsızlık Ve Mağduriyet

05 Şubat 2025 16:42
Harun sonuçtan memnun

23 Eylül 2024 20:13
"Keşke önce sorun çıkartıp sonra çözmeseler. Çözüm odaklı olsalar."

14 Şubat 2025 12:42

07 Ağustos 2024 19:07