Başkent Doğalgaz Yeni Abonelik Açma

30 Ocak 2024 18:34

Sabah saat 09.00'da Başkent Doğalgaz ekipleri gelip doğalgazımızı kesti. Ev sahibi tarafından istenen iptal üzerine kesilmiş. Biz evde kiracıyız, ev sahibi bizi bilgilendirmedi. Sabah gelen ekipler yeni abonelik başvurusu yapmamızı istediler.

'E-devlet üzerinden yapabilirsiniz' dendi. E-devlet üzerinden bir başvuru yaptık ama 'Güvence Bedelini Ödemeniz Gerekmektedir.' yazısı çıktı. Ödemek için mobil bankacılığı kullandım ama herhangi bir borç görünmüyordu. Bunu Başkent Doğalgaz müşteri hizmetlerine bildirdik, sistemsel bir sıkıntı olduğunu söylediler.

Onlar tekrar başvuru yapmamızı istediler ancak bir önceki başvuruda sözleşme hesap numarası verildiği için herhangi bir başvuruyu tekrar kabul etmedi; ne e-devletten ne de uygulamadan.

Kaç saat abonelik açmak için uğraştık ama sonuç yok. Şubenize yönlendirdiler. Orada birkaç işlem sonrasında hesap açıldı ama kaç saatimiz geçtikten sonra, ayrıca yol parası da ödedik. Güvence bedeli ödendikten sonra randevu (açılması için tekrardan) için mesaj gelecekmiş ama hala herhangi bir mesaj gelmedi, kaç saat oldu. Şu an doğalgaz olmadığı için soğuk evde oturuyoruz. Evde annemin babaannesi var, kendisi 81 yaşında ve şu an soğuktan titriyor.

Ayrıca önceki saat kartlı olduğu için kartımızda para vardı ve doğal olarak saatin içinde de vardı. Müşteri hizmetleri bu miktarın önceki hesaba aktarılacağını söyledi. Böyle saçma bir şey mi olur? Biz paramızı nasıl alacağız, o kadar yüklediğimiz gaz ne olacak? Şu an gerçekten mağdur durumdayız. Lütfen en kısa sürede ilgilenin!

Sözleşme Hesap Numarası: 10000**24973

Sayaç Numarası: 3600--4545

31 Ocak 2024 08:33 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Konu ile ilgili İletişim-Tesisat - Sayaç – Sözleşme numarasını ve detaylı bilgileri bizlerle paylaşmanız halinde tarafınıza yardımcı olunacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

31 Ocak 2024 09:49

Bilgilendirme yapın bari kaç saat geçti hâlâ bir cevap yok. İlettim işte bilgilerimide. Dünden beri soğuk evde oturuyoruz

31 Ocak 2024 11:27

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

31 Ocak 2024 14:52

Neden hâlâ bir arama, bir mesaj yok. 1 buçuk gün geçti ama hâlâ ekipleriniz gelmedi ulaşmadı. Ne zaman geleceği bile belli değil. Hiçbir şekilde iletişime geçmiyorsunuz. Ne yapmamızı bekliyorsunuz telepati yöntemiyle tahmin mi edelim!

31 Ocak 2024 16:59

Gerçekten anlamış değilim kaç gündür bekliyoruz hâlâ bir randevu verilmiş değil! Müşteri hizmetlerini aradım mesaj gelecek mesaj gelecek yok işte mesaj! Ne yapalım yani soğuktan donalım açlıktan öleyim mi? En kısa sürede lütfen ilgilenin

31 Ocak 2024 17:03
31 Ocak 2024 17:54

Öncelikle anlayışınız için teşekkürler ama şu an hâlâ bir iletişime geçmediler. Daha fazla perişan olmak istiyoruz lütfen sizde anlayışla karşılayın

06 Şubat 2024 13:48

Tekrardan merhaba uzun uğraşlar sonucu gazımız açıldı. Ama bu seferde bir önceki sayaçta bulunan aldığımız gazı nasıl geri alacağız? Bir önceki kartlıydı ve kartın içinde 500 TL ayrıca sayacın içindede vardı. Bunları nasıl geri alabiliriz yardımcı olun

Faruk sonuçtan memnun

02 Haziran 2024 20:22

02 Ağustos 2024 19:25
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 18:25
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Doğalgaz Yenileme Sürecinde 10 Gün Soğukta Kalışımız

07 Mayıs 2024 17:04