Başkent Doğalgaz Vefat Sonrası Abonelik Devri

06 Temmuz 2023 15:45

Babamın vefatı üzerine, Başkent Doğalgaz aboneliğini veraset ilamı sonrası yasal mirasçısı olarak devir almak istedim. Firma tarafından devir işlemi olmadığını, yeniden abonelik olması gerektiği, bunun için tekrar güvence bedeli yatırılması gerektiği bildirildi. Önceki abonelik kartlı sayaç tarzında olup, onun için döviz bazlı ödeme yapıldığını hatırlıyorum. Diğer kurumlarda devir işlemleri kolay ve hiçbir ücret ödemeden yapılmasına karşılık Başkent gaz'ın bu yaklaşımı aboneyi zorunlu ödemeye yönlendirmek ve haksız kazanç elde etmektir. CİMER başta olmak üzere yasal şikayet hakkım saklı kalmak kaydıyla, konunun bir an önce çözümlenmesini talep ediyorum

07 Temmuz 2023 09:16 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

07 Temmuz 2023 10:36

Sayın Abonemiz; Konu ile ilgili İletişim-Tesisat - Sayaç – Sözleşme numarasını ve detaylı bilgileri bizlerle paylaşmanız halinde tarafınıza yardımcı olunacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

Mücahit
Mücahit
10 Temmuz 2023 23:13

Düzeltiyorum, paylaşılan sayaç numarası eski tip, kartlı sayaçtır

Başkent Doğalgaz Gazımı Çaldı, Sayacımda Kalan Bakiyeyi İade Etmedi

18 Şubat 2024 03:43
Başkent Doğalgaz Gazımı Çaldı, Sayacımda Kalan Bakiyeyi İade Etmedi

20 Haziran 2023 18:17
Başkent Doğalgaz Güvence Parası İadesi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sayaç Değişimi Ve Güvence Bedeli İçin Haksız Ücret Talebi

05 Ağustos 2025 17:06
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Mirasçıların Güvence Bedeli Çilesi

17 Mart 2025 17:51
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 17:26
Başkent Doğalgaz Kategorileri