Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Kontörlü Saat Nasıl Eksiye Düşer

23 Mayıs 2023 23:34

Doğalgaz sayacım kartlı nasıl eksiye düşer. Ben kiracıyım. Doğal Gaz sayacını gelip benim bilgim olmadan söküp götürmüşler. Ertesi gün gidip aboneliği aldım borcu yoktu. Yeni sayaç için de taksit yapıldı. Eski sayacım da hala kontör vardı dedim faturadan düşecek dediler. Nisan da faturam 23 TL geldi. Mayıs ayında 1.473 TL fatura geldi. Hemen gidip ne olduğunu sordum. Eksiye düşmüş sayaç dediler. İçinde kontör olan sayaç nasıl eksiye düşer. Abone No: 100005360354

24 Mayıs 2023 08:50 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

24 Mayıs 2023 14:04
Filiz
Filiz
26 Mayıs 2023 12:50

Sağlam çalışan saat kontör bittiğinde gazı kesen saat nasıl olduysa değiştiği ay eksiye düşüyor. Haber vermeden saati söküp götürüyorsunuz ve benim görmediğim saatin eksiye düştüğünü idea ediyorsunuz. Elinizde kendi düzenlediğiniz belge ile. Ben olmadan söküp götürdüğünüz saatte hala aldığım kontör vardı ve o ekranda hadi eksiyi görmedim diyelim 246 filan yazmıyordu. Ben saatimi kontrol ediyordum. 98 ya da 88 kredim kalmıştı. Bunun hesabını kim verecek ben kime hesap soracağım. Allah'a havale ediyorum sizi. Asgari ücretli bir çalışanım iki engelli oğluma hem analık hem babalık yapıyorum. Kiracıyım bir de bu fatura beni eksilere düşürdü ekmeği bile hesaplayarak alıyorum benim için çok büyük bir para bu.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 23:04
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz: Yanlış Faturalandırma Ve Gaz Miktarı Sorunu

05 Mart 2025 12:18
Başkent Doğalgaz: Yanlış Faturalandırma Ve Gaz Miktarı Sorunu
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz'ın Kartlı Sayaç Mağduriyeti

26 Kasım 2024 23:19