Başkent Doğalgaz Ceza 2 Sorunu

05 Nisan 2024 01:13

Bugün akşam eve geldiğimizde gaz olmadığını fark ettik. Saate baktığımda 'ceza 2' yazıyordu. Başkent Gaz'ı aradığımda tarafımıza bir uyarı yapıldığını ve sayacın 20 yıllık kullanım süresini doldurduğunu söylediler. Ancak tarafımıza ne yazılı ne de sözlü bir uyarı iletilmedi. Resmi tatile bir gün kala bu işlemin doğru olmadığını ve tatil sonrası sayacı değiştireceğimi söylememe rağmen, eski sayacın olduğu için ekip yönlendirmeyeceklerini ifade ettiler. Habersizce gazın kesilmiş olması ve durumun doğru olmadığını belirtmek istiyorum. Bir gün içinde işlemlerin yetişmemesi durumunda 9 gün mağdur olacağız. Lütfen bu konuda yardımcı olun.

05 Nisan 2024 05:02

Merhaba 04.04.2024 günü akşam eve geldiğimizde gaz olmadığını fark ettik. Sayaca baktığımızda ceza 2 uyarısı yazıyordu. Başkent gazı aradığımda sayacın 20 yılı doldurduğu için kesildiğini ve işlem yapamayacaklarını eski sayaç olduğu için ekip gönderemeyeceklerini söylediler. Önümüzde 9 günlük resmi tatil olduğunu mubarek ramazan günü bunu uyarı yapmadan bunu yapmalarının doğru olmadığını söylememe rağmen olumsuz cevap aldım. Lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz.

05 Nisan 2024 09:18 (Şikayetten 8 saat sonra)

15 Mart 2024 23:39
Başkent Doğalgaz Ramazan Ayında Kartlı Sayaç Oyunu Oynadı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 16:20
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 20:57

05 Mart 2025 22:08