Fettah sonucu yetersiz buldu

Sıfır Alınan Arzum OK007 Kahve Makinesinin Çalışmıyor Olması.

27 Kasım 2023 17:37

16.11.2023 tarihinde online satış yoluyla, Pazarama üzerinden Arzum Okka Grandio Duo Türk Kahve makinesi satın aldım. (17.11.2023 Fatura No: AI22023000055838) Kahve makinesini ambalajından çıkarıp prize taktığımda ekranının çalışmadığını fark ettim. (Küçük çizikler de mevcut) İadesi için Pazarama'ya başvurduk. Sanki prize takılmadan arızalı olup olmadığını anlamak mümkünmüş gibi, ambalaj açıldıktan sonra iade kabul edilmez denildi. Arzum servisine götürmemiz gerektiği söylendi. Emekli olduğumuz için toplamda 1 saat süren ve taksi ücreti ödemek zorunda kaldığımız bir yolu kat ederek cihazı servise bıraktık. Arzum firmasının büyük ihtimalle arızalı veya kullanılmış bir ürün göndermiş olabileceğini düşünüyoruz. Çalışır durumda gerçekten yeni bir ürünle değiştirilmesini ya da ürünün geri alınmasını ve haksız yere alınan ücretin iadesini talep ediyoruz.

27 Kasım 2023 17:40 (Şikayetten 3 dakika sonra)
04 Aralık 2023 13:57

Bırakın ürünün değişimi ya da para iadesini, sattıkları bozuk ürünü evden teslim almak için gönderi kodu paylaştıkları UPS Türkiye hala ürünü almaya gelmedi.

05 Aralık 2023 10:07

Sorumsuzlukları hala devam ediyor. Her gün arıyorum, her defasında not alıp merkeze bildirdiklerini ifade ediyorlar. Arzum firması 8 gün önce UPS lojistiği bozuk ürünü almaları için adresime yönlendirdi. Fakat gelen giden yok. Bozuk üretip tarafıma gönderdiğiniz malınızı alıp, paramı iade edin.

Salih
15 Temmuz 2023 12:05
Deniz sonuçtan memnun değil

Deniz
06 Aralık 2023 20:24
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
10 Kasım 2023 11:23
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Tekrarlayan Arıza Nedeniyle Arzum Okka Minio Kahve Makinesinin İadesini Talep Ediyorum

Aydın
30 Ekim 2025 14:28