Arzum Shaken Kişisel Blender

16 Kasım 2023 15:191.332
Nuran'ın Teşekkür Mesajı
Çok kibar ve anlayış çözüm odaklı olduğu için arayan hanımefendiye teşekkür ederim

Hepsiburada'dan almış olduğum Arzum Shake'n Take Joy kişisel blenderımın tüm aparatlarını taktım ama çalışmıyor. Düğmeye bastığımda hiçbir şekilde dönmüyor. Yeni aldım ve çok beğenerek aldım. Yardım alabilir miyim? Lütfen yardımcı olun, yoksa ürünü tekrar üzülerek iade edeceğim.

16 Kasım 2023 15:21 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri Mesai saatlerimiz Pazar günü hariç 09:00 – 19:00 arasındadır.

19 Kasım 2023 01:19

Arıza Arzum Shake'n Joy

Nur
10 Eylül 2023 12:421.072

Arzum shake'n take Joy makinesini kullanıyordum 4 veya 5 defa kullanlı dı h...

Bilgenur
28 Ocak 2024 16:462.634

"Müşteri temsilcisi ve yönlendirilen servis çalışanı problemi çok hızlı çözdü. Ürünü servise götürmem istendi ve servise bırakmamın ardından 24 saat geçmeden onarımı yapıldı. Ürünü 1 kere çalıştırdım, umarım kullandıkça başka bir problemle karşılaşmam. Şimdilik bir sorun yok gibi. Teşekkürler sorun çözüldü."

Tümünü Gör

Esin
Arzum Shake'n Take Joy Kapak Kilitlenmesi

Arzum Shake'n TakeJoy Kapak Kilitlenmesi

Furkan
Arzum Elektrik Gelmiyor Asla!

Arzum ElektrikGelmiyor Asla!

Emre
Arzum Shake'n Kilitlenme Sorunu...

Arzum Shake'nKilitlenme Sorunu...

Nilay