Arzum Magiclean Neo: Çözülmeyen T***** S***** Sorunları

Sinan
20 Aralık 2024 12:31

Arzum Magiclean Neo şarjlı dikey süpürge aldım. Cihaz çalışıyor ancak çekmiyordu. Ankara Çankaya'daki çağrı T***** servise götürdüm, cihazın çalıştığını söyleyerek kabul etmediler ve kayıt açmadılar. Ardından Ankara Altındağ'daki Seher Elektrik'e götürdüm. Oradaki arkadaş, cihazın filtresinin dolu olduğunu söyledi. Hiç kullanmadığım cihazın filtresi nasıl dolar dedim, ısrarla filtrenin dolu olduğunu söyledi. Filtre garantiye girmiyor diyerek cihaza kayıt açmadı. Filtreyi sipariş etmek istediğimde, fabrikada depo taşındığını ve 2 ay sevkiyat olmadığını söylediler. 2 ay bekledikten sonra, bu sefer de 'filtreden olmayabilir, biz filtreyi sipariş edelim, deneyelim' dediler. 1 ay siparişi bekledim, toplamda 4 kez gitmeme rağmen filtre gelmedi. Defalarca Arzum müşteri hizmetleriyle görüştüm, toplam görüşmem 4 saatin üzerindedir, oradan da bir sonuç alamadım. Ardından Çankaya'daki N** T***** S*****'e götürdüm. Oradaki arkadaş, cihazın çalışmadığını söyledi ve 5 haftanın sonunda cihazın motoru ve bataryasının değiştiğini belirttiler. 'Cihaz hazır, gelin alın' diyorlar, gidiyorum, 'parça söyledik, hazır değil' diyorlar. Kaydı son 2 hafta kala açtıkları için cihaz orada 2 hafta kalmış göründü. Yani Arzum servislerinin hiçbiri kayıt açmıyor ve bunu bile bile yapıyorlar. Şimdi ise cihaz yine çalışmıyor ve üstüne üstlük emici başlık da çalışmıyor. Müşteri hizmetleri, Keçiören'deki U*** T***** S*****'e yönlendirdi. Toplamda 4 saatin üzerinde müşteri hizmetleriyle görüşmem var, 8 kere T***** servise gitmeme rağmen hala çözülmedi. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum artık.

18 Şubat 2025 17:40 (Şikayetten 2 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Özlem sonuçtan memnun değil

Yeni Cihaz Arzum Dikey Süpürge Batarya Sorunu 2800 TL İstenmesi

Özlem
17 Ağustos 2024 20:21
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
29 Kasım 2023 02:01
Arzum Dikey Şarjlı Süpürge
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Magiclean Süpürge Çekim Gücü Ve Servis Desteği Sorunları

Hayriye
23 Ağustos 2025 09:28
Arzum Magiclean Süpürge Çekim Gücü Ve Servis Desteği Sorunları
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
18 Nisan 2024 19:34