Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
21 Eylül 2024 13:56

22/03/2024 tarihinde almış olduğum Arzum Hestia 1500 W robot parçalayıcı kısmını ilk defa domates konservesi kullanmak maksadıyla bir iki defa çalıştırdım. El blender kısmı çalışıyor. Alt muhafazayı çevirmiyor. Haliyle garantili olduğu için bulunduğum ilde servise götürdüm. El blender'ın dişlisinin değişmesi gerektiğini, görselde belirtilen kapağın değişmesi gerektiğini söylediler. 550 lira bir ücret talep ettiler. Kabul etmedim. Ben bu ülkede bu saçmalığa son verilmesini istiyorum. Kardeşim, garantili bir mal alıyorum, bunun için bir miktar para fazladan ödüyorum. Neden bir sıkıntı ile karşılaştığım zaman ücret talep ediliyor? Veya biz neden garantili ürün alıyoruz? Gidelim dışarıda markası belki olmayan bir ürünü ucuza alalım. Bozulunca kaldırıp atarız, en azından verdiğim para zoruma gitmez. Çok saçma buluyorum. Lütfen Arzum bu soruna bir çözüm üretin.

18 Şubat 2025 16:56 (Şikayetten 5 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Suat
11 Eylül 2024 14:36
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
29 Temmuz 2024 16:55