Arzum Çaycı Cam Demlik Kırıldı

Arzum Çaycı Cam Demlik Kırıldı
28 Ekim 2023 11:291.572
Hakki'nin Teşekkür Mesajı
Ürünün adresime sevk edildiği tarafıma bildirildi. Sattıkları ürünün arkasında durdukları için teşekkür ediyorum.

Arzum çaycı Ar3024 Heptaze demlik camı kırıldı. Eşim mutfakta su kaynatıp cam demliği üstünden koymasıyla patlar şekilde kırılmış. Herhangi bir yere vurma çatma düşürme yok. Resim mevcut. Müşteri temsilcisini aradık garanti kapsamına girmediği müşteri hatası olduğunu Onarım için ücret talep edildi. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

28 Ekim 2023 11:32 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri Mesai saatlerimiz Pazar günü hariç 09:00 – 19:00 arasındadır.

30 Ekim 2023 08:57

Müşteri temsilcisi kısa sürede beni arayıp sorununuzu müşteri memnuniyeti kapsamında çözeceklerini ilettiler. Hızlı dönüşleri için teşekkür ediyorum. Sorun çözülünce tekrardan buradan paylaşım yapacağım.

30 Ekim 2023 10:12

Arzum Çaycı Heptaze'nin Cam Çaydanlığı Çay Demlenirken Bir Anda Çatladı

Aslı
10 Ağustos 2023 23:151.046

"Şikayet. Var'da şikayet yayınlandıktan hemen sonra genel müdürlükten ulaşarak, ürünün yenisinin gönderileceğini teyit ettiler. Hızlı olarak yardımcı oldukları için teşekkür ederim."

Arzum Garantili AR3024 Ürüne Kayıt Bile Açmadan Kullanıcı Hatası Diyor!

Özge
20 Ekim 2023 21:251.864

"Değişim için sevk tarihi verildi. İlgi için teşekkürler"

Arzum Garantili AR3024 Ürüne Kayıt Bile Açmadan Kullanıcı Hatası Diyor!

Ehsan
4 Temmuz 2024 18:481.076

1 ay önce Arzum AR 3024 model çay makinesi aldım. Çay demlerken cam demlik kendiliğinden çatladı ve kırıldı. Ürün 3 yıl ...

Tümünü Gör
Arzum Çay Makinesinin Dışı Deforme Oldu!

Arzum Çay MakinesininDışı Deforme Oldu!

Left
Arzum Çaycı Kulp Sorunu

Arzum Çaycı KulpSorunu

Özkan
Arzum Çay Makinesi Çaydanlık Bölümü Çay Damlatıyor!

Arzum Çay MakinesiÇaydanlık Bölümü Çay Damlatıyor!

Şeyma
Arzum Çay Makinesi Üretim Hatası