Mustafa sonuçtan memnun

27 Kasım 2023 22:05
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Daha öncesinde Arzum markasından almış olduğum çay makinesi yaşanan sıkıntılar neticesinde aynı üründen olmadığı için benim rızam alınarak başka muadil bir ürünle değiştirilmişti. Ne acayip bir durum ki değiştirilen bu üründe de bir öncekine benzer sıkıntı yaşadık. Sıfır ürün olmasına rağmen tekrar yenisiyle değişim hakkım olmasına rağmen ben İstoç'ta bulunan yetkili servise götürdüm. Üründe ki sıkıntı; su kaynadıktan sonra kaynamayı rölantiye alması gerekirken durmaksızın kaynama devam etmekteydi. Bunun neticesinde de kulpu aşırı derecede ısınarak tutulması imkansız hale gelmişti.

Fişi prizden çekerek durdurabiliyorduk. Ürünü servis sonrası kullanmamaya başladığımızda bu sefer sigortaları atmaya başladı. Birkaç kez sigortaları kaldırsak da yine sigortaları atmaya devam ediyordu. En son prize taktığımızda prizden aşırı derecede bir ateş çıkmış olup korku ve panikle ani bir durum yaşanarak tehlikeli bir durum atlattık. Yangın bile çıkabilirdi. Yaşanan bu kötü durumu 5 Kasım 2023 'te müşteri hizmetlerini arayarak dile getirdim ve detaylı bir şekilde anlattım. Ürünün merkezlerine alınıp incelenmesini talep ettim. Verilen cevap dalga geçer gibi ürünün tamiratının yapıldığı servise götürmem istendi.

Sayın Arzum yetkilileri, ben iki üründür bu tip sıkıntıyı yaşıyorum. Bir öncekinde de aynı muamelelere maruz kalmıştım. Neden aynı tavırları kullanıp insanları yıldırmaya çalışıyorsunuz? Belli ki hatalı ürün üretmede üstünüze yok. Kendinizi geliştirmeniz gerekirken 'bugün git yarın gel', 'burası değil orası' gibi mantıklarla uğraşmak yerine AR-GE işlerine ağırlık vermeniz gerekiyor.

Hem ürün anlamında hem de geri hizmet anlamında canınız yanabilir. Uğraşırsınız. Hep aynı ifadeleri kullanmak istemiyorum, ancak hep aynı şeyi yapıyorlar. Sayın Arzum yetkilileri, acilen yaşadığımız mağduriyeti giderin ve müşteri hizmetlerinize eğitim verin. Yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla gereğinin yapılmasını bilgilerinize sunarım. Acil çözüm bekliyorum.

27 Kasım 2023 22:08 (Şikayetten 3 dakika sonra)
28 Kasım 2023 15:16

Erkut sonuçtan çok memnun

Erkut
12 Haziran 2023 15:20

30 Ocak 2025 14:05
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Yedek Parça Ve Yetkili Servis

Tayfun