Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 17:39

Arzum AR1137 Starchef Multi 1500 W Blender Seti - Bu ürünü 29.11.2023 tarihinde X firmadan satın aldım. 2-3 ay içerisinde parçalayıcı ayak aparatı içerisinden pislik akıtmaya başladı. Servise götürdüğümde kullanıcı hatası, içerisine su kaçmış ondan kaynaklı denildi. Tamam deyip kullanmadık. Şimdi ise çırpıcı başlık olan aparat ana başlığa taktığımızda dişli sıyırması gibi ses veriyordu. Onu servise götürdüğümde dişliler sıyırmış, bu da kullanıcı hatası, garanti kapsamına girmez, ücretli alacaksınız dediler. Şimdi bu iki yedek parça 1 yıl dolmadan bu şekilde arıza verip sonrasında serviste kullanıcı hatası deyip ücretli satmak nasıl bir sistem? Ürünlerin içerisini açtığımda çırpıcı aparatın dişlilerinde bir sorun olmadığı, dişli piminin girdiği yerin erimiş olması kesinlikle kullanıcı hatası olarak görülmemesi gerekir. Diğer parça için de bu ürünler gıda içerisinde kullanılıyor, kullanım sonrası illaki yıkamak, temizlemek gerekir. Bunun içerisine su kaçmış ondan kaynaklı demek mantıksız bir durum. Yarın bir gün ana gövde bozulduğunda da kullanıcı hatası denilecekse ürünleri garanti kapsamına sokmayın. (Dişlilerin kenarında gözüken beyazlar yağ)

18 Şubat 2025 15:49 (Şikayetten 6 ay sonra)
18 Şubat 2025 16:15

Onları da denedik sonuç çıkmadı. Müşteri memnuniyetini düşünmeyen bir firma

Alp sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 13:39

22 Şubat 2025 11:38
Kasım sonuçtan çok memnun

Kasım
17 Eylül 2023 01:04
"Firmanız tarafından arandım. Arızalı parçayı adresime en kısa zamanda göndereceklerini söylediler. Firmaya teşekkür ediyorum"
Keziban sonuçtan çok memnun

Keziban
10 Kasım 2023 01:29
"İlgi ve hızlı çözüm için teşekkürler."
Burcu sonuçtan çok memnun

Arzum Blendart Ar 1041 Doğrayıcı Ayak

Burcu
19 Aralık 2023 21:56
"Merve hanıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Parça temini ücretsiz yapılacağını tarafıma ilettiler"
Arzum Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru