Amazon Sürpriz Kutu Paketi

Ayşe
05 Temmuz 2023 14:58

Amazon'dan 41,52 TL'lik bir gizemli kutu alışverişi yapacaktım ödeme kısmına geldiğimde 60 TL oldu. İlgili yerleri doldurup ödemeyi gerçekleştirdim. Hesap hareketlerimi kontrol ettiğimde ise 1000 küsur tl olarak kesinti olduğunu gördüm. Güvenlik sorusu sorulmadan hesabımdan para çekilmiş oldu. Telefonuma sipariş ile ilgili ne bir mesaj ne bir mail geldi. Amazon siparişler kısmında da herhangi bir sipariş görünmüyor.
Ne aldın neye para ödedim açıkçası bilmiyorum. Böyle bir markanın nasıl bu kadar güvencesiz olduğunu anlayamıyorum. Ödeneğin hesabıma geri iade edilmesini talep ediyorum gereğinin yapılmasını en kısa zamanda Rica ediyorum. Lütfen ilgilenmenizi arz ediyorum.

04 Temmuz 2023 16:06

4 Temmuz salı günü 2023 de Amazon gizemli kutu diye bir site ile karşılaştım. 12 tane kutu arasından 3 tanesini açtım ve birisi dolu çıktı. Şanslısınız diyerek adres ve kart bilgilerimi girdim.

Bankadan onay kodu gelmeden ücret kesildi. Halbuki bilgileri girmeden önce reklamında 60.00 TL yazıyordu, ama 39.99 dolar kesilmiş. Paramın iade edilmesini rica ediyorum. Bu kadar insan mağduriyet yaşamamalı böyle kandırmalarla

Seyit
Seyit

Benimde başıma aynı şey geldi. Paranız iade oldu mu?

Sinem
09 Temmuz 2023 22:05
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
01 Temmuz 2023 12:01