Önder sonucu yetersiz buldu

Amazon Mall E Ticaret Mağduru

Amazon Mall E Ticaret Mağduru
02 Ağustos 2024 16:57

+4915510403308 numaralı telefondan WhatsApp üzerinden turizm sektörü adına mesaj geldi. Yanlış olduğunu belirttim, sonra tanışma, arkadaşlık, sohbet derken e-ticaret platformunda yarı zamanlı işimde bana yardım eder misin dedi. Tabii dedim ve kendi hesabının bütün bilgilerini verdi. Bu platform Amazon, Alibaba ve Aliexpress. Bütün görevleri tamamlayarak bu kişi 7800 dolar kadar para kazandı. Sonrasında davet kodu gönderdi. Ben de yapmaya başladım. VIP 1 ve VIP 2 tamamladım. VIP 3 için 23 görev tamamlandı, son iki sipariş için 5878 dolar depozit istendi. Sonra bana mesaj gönderen kişiyle iletişime geçtim. 2900 dolar Mall AVM hesabıma attı ve şimdi yardım etmekten vazgeçtiğini söyledi. Kaybım 150000 lira var. Bu platform karanlık bir kuyu. Burada çözüme ulaşan var mı ya da ne yapmamız lazım?

profile profile profile
02 Ağustos 2024 18:22

Merhaba Amazon yetkilisi işte platform bu

Yorumlar (86)

Gkn
Gkn

Bende aynı durumdayım. Zararım yok ama 18. Aşamada 400 dolar istiyor vip 2 deyim daha. Ne yapmam lazım yardımcı olun

Mahmut

Çözüme ulaşan oldu mu, platform kurallarını okudum,25 siparişi tamamlamadan çekilme yapamazsınız diye bir kural yok orada ama müşteri temsilcisi öyle söylemiyor

Ben 25 görevi bitirdim bu sefer de 14 bin. Dolar vergi istiyorlar

Aras
Aras

Bende aynı şeyden muzdaribim çözüm bulabilen var mı lütfen bana ulaşsın

Önder senden haber bekliyorum

Bana buradan yazar mısın önder @Ergzn1

Ercan

Önder sana zahmet buradan ulaş bana

Ercan

Önder bir sonuca vardin mı

Bana iletişim numaranı yazarmısın

Ercan

Bende aynı durumdayım yardım edecek var mı son 25 görevdeyim çok istiyor parasını çeken var mı

İsmail
İsmail

Sakın yatırma oda gider

Mahmut

Tam da aynısı benim de başıma geldi geçen hafta,23. Siparişteyim 5800 dolar ödeme yapman gerek diyor sistem. Yönlendiren kişi 500 dolar yardımcı olabilirim sana diyor, tabi kaz gelecek yerden tavuk esirgenir mi misali, nasıl olsa 5800 dolar yatıracak diye bekliyor. Aslında böyle bir durumda firmayı biraz araştırırdım ama nasıl oldu ben de anlamadım

Murat

Benimle de bir kız iletişime geçti seyahat acentesine yazdım kusura bakmayın dedi sonrasında yazmaya arkadaşlık kurmaya devam etti ne iş yapıyorsun gibi konuşmalar başladı sonrasında birkaç gün sonra bana yardımcı olmasını söyledi hesabına giriş yaptım ve görevleri tamamlayarak 1440 dolar para kazandı bende sordum bu nasıl bir iş diye bana link attı ve 30 dolar yatırdı sende yap diye birkaç gün 25 görevi tamamladım para çekimi yaptım sonrasında benden 2400 dolar para istedi son sipariş için bende ona yazdım ve bunu ödeyemem dedim o da bana 800 dolar yatıracağını başka da yardımcı olamayacağını söyledi parasını geri alabilen var mı

Lokman
Lokman

Halledebildiniz mi

Ayhan

Aynı durum bede yaşadım şuan içeride 6000bin dolarım var 60 sipariş di 55 de yim 2700 dolar daha istiyor sistem o kişide bana 1700 ver diyor 1000 de ben yatırayım diyor bende yok dedim bende 1700 dolar yani şuana kadar 150 binim içeride ve ne yacağımı bilmiyorum bir yolunu bulan varsa komisyon falan istemiyorum yatôrdığımızı alsak keşke

Murat

Evet 4 defa çektim ama az miktarlar şu an içeride 6000 dolar param var ve 2400 dolar istiyor

Ercan

Bana da yardımcı olur musun ben de bu hesaba giriş yaptım para yatırdım 24 görev yaptım 25'i çok istiyor hiç para çektim sen bu hesapta

Cahit
Cahit

Merhabalar Benim kardeşim aynı hatayı yaptı. 2000 dolar yatırdı şimdi 5500 dolar depozito istiyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Nereye şikayet edebiliriz?

Serkan

25 görevi tamamlayıp para çekimi yapabilen var mı ve kaç kez yapan var çekim bu uygulama hesabına alınan para önemli değil kendi banka hesabına parayı aktarabilen var mı? 23 görevde kaldım yüksek depozit istiyor çünkü ya iyi batıracak ya da iyi çıkaracak bu ama net bilgi ve garantisi yok

amazon-mall-e-ticaret-magduru-1.jpg
Ayhan

Dur kardeşim daha yatırma alanı duymadım okuyorum günlerdir buradaki yazılanları daha fazla batma

Kaan

Yatırma kardeşim yatırma güven bana.

Selam kardeşim evet ben de aynı şekilde 3 4 defa para çektim sonda 1500 istedi dolar

Serkan

Mall e-ticaret uygulaması Alibaba aliexpress Amazon üzerinden 25 ürün tanıtım görev tamamlama ile komisyon kazancı 25 görevi tamamlayıp para çekimi yapabilen var mı arkadaşlar bu ne kadar güvenli 23 görevi tamamladım son göreve 150bin tl civarında para istiyor görev tamamlanması ve para çekimi için acil ilgili ve bilgili olanlar yardımcı olabilir mi?

Para yatırma devam etme

Ahmet
Ahmet

Bende aynı durumdayım içeride 972 dolar param var ve şu an 23. Görevdeyim vip3 teyim aynı zamanda 215 dolar isteniyor 2 kez para çektim sizce ne yapmalıyım yardımcı olabilecek varsa Telegram: emirx45

Evet çektim bende 1000

Ercan

Yardımcı olur musun sen hiç para çektin mi kendi hesabına

Onur

Görevi tamamlayıp parasını alamayan var mı peki

Eyüp

Ben bitirdim ama bu seferde vergi istiyorlar

Kaan

Ben tamamladım vergi bilmemnesi deyip 16.000 dolara yakın para istediler onu yatıramadım ama bence gerçek değil

Muhammet

Kardeşim sonuç alabildi mi aynı mevzu bende de var

Onur

Aynısı bende de oldu ve 4 bin dolar mağduriyetim var.

@SeaMan_37

Muhammet

Emrah bey nasıl çektiniz öğrenebilir miyim acaba

Benimde başıma geldi parasını geri alabilen var mı veya nereye şikayet edebilirim

Hamza

Önder merhaba bende şu an aynı sorunu yaşıyorum görüşebilir miyiz

Numaran yok ki yorumlarda

Önder

Hamza yorumlardan numaramı bul ara beni

Bawer
Bawer

Bu görevi tamamlan var mı ben 2 defa bitirdim be aldım ama 3 seferde 24 te kaldım cesaret edip yükleme yapmadım

Kardeş sana bir şey soracağım iletişim adresi verir misin Instagram mehmetasn. 0

Hasan
Hasan

Bana da bir kız bu portalla aynı işi önerdi. Ben henüz girmedim 10 dolar ile başlayabilirsin diyor. Ne dersiniz gireyim mi? Lütfen acil cevap. Https://MSA-mall88. Cyou

2 kere falan çekmene izin veriyor sonra miktar yükseliyor ve alamıyorsun

Birol
Birol

Gir ilk kazançlarından sonra ayrıl

Peki kaç kere çekim yaptın kardeş buradan

Serdar
Serdar

Binance hesabına geliyor para oradan da USD satıyorsun IBAN'ına geliyor para

Hüseyin
Hüseyin

Para çekimleri ibana mı geliyordu önder bey

3 kere çektim

Önder kardeş ne yaptın hallettinmi

Adnan

Mehmet bir sonuç alabildin mi lütfen çözüm bulan yazsın bizde faydalanalım

Maalesef kardeşim henüz halledemedim

Çağdaş

1.450.000 bende içerideyim kardeşim bende şikayette bulundum ve aynı dertten yanıyorum seninle nasıl iletişime geçebiliriz kardeşim

Ayhan

Kardeş naptın bir sonuca ulaşabildin mi yazarmısın [email protected]

Çağdaş nereye şikayette bulundun

Fatih

Çağdaş kardeşim bu adrese mail atarmısın bende senin gibi mağdurum [email protected]

Çağdaş

Sizde ayrı sokacaksınız iyice batın diyorsun yani 12000 dolar daha girsin diyorsun yani

Çağdaş

Bölge sorumlusunu nasıl bulacağız gardaş

Kardeşim nasıl iletişim kurabilirim seninle

Ömer
Ömer

Kardeşim Gmail: [email protected] Instagram: Ömer. İzm56 İletişime geçebilir misin

Tayfun

Önder kardeşim. Naptın paranı alabildin mi

İletişim numaranı verirmisin tayfun

Önder

Yok be kardeşim araştırıyorum hala

Eyyup
Eyyup

Kardeşim kaç kere para çektin ona göre yardımcı olalım

Ayhan

2 kere ben çektim ilki 1500 lira ikincisi 5 bin lira ilkinde hiç ödeme yapmadım ikincisinde 1200 gibi ödeme yaptım bu 3 cü siparişlerde de 60 siparişin 55 indeyim ve bu 55 siparişe kadar 150 bin ödedim 2700 dolar daha depozito yatırmamı istiyor sistem yatıramıyorum ve yatırdïğım paramıda geri ödemiyorlar gôrevi tamamla devamlı bozuk kaset gibi tekrarlıyor müşteri temsilcisi nasıl bir yol izleyeyim kardeşim yardımcı olursan 50 bini yardım eden kişiye vetecem gönlümden [email protected] yazarsanız sevinirim

amazon-mall-e-ticaret-magduru-4.jpg
amazon-mall-e-ticaret-magduru-3.jpg
amazon-mall-e-ticaret-magduru-2.jpg
amazon-mall-e-ticaret-magduru-1.jpg
Murat

4 kere para çekimi yaptım sonrasında 2400 dolar istedi son sipariş diye yardımcı olabilecek var mı parasını alabilen var mı

Selahattin
Selahattin

Merhaba eyup bey iletişime geçebilir miyiz

Ben 6 defa çektim

Kardeşim nasıl iletişim kurabilirim seninle

Nuri

Eyyup bey benimle de iletişime geçer misiniz?

2 kere para çektim

İletişim bilgilerini alabilir miyim

Nuri

Site ismi muhatap olduğun kişi belli mi?

Numaranı versene

Önder

Muhatap olduğum kişi bana bu linki www.zfkjdsc.com atan kişi ve henüz bir çözüm bulamadım

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Görev Tamamladıkça Artan Kayıplar Paramı Alamıyorum

28 Temmuz 2025 13:35
Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

Yatırım Vaadiyle Yönlendirilen Görevler Sonunda Artan Para Talepleriyle Karşılaşmak

Nevzat
30 Ağustos 2025 18:39
yatirim-vaadiyle-yonlendirilen-gorevler-sonunda-artan-para-talepleriyle-karsilasmak-8.jpg
yatirim-vaadiyle-yonlendirilen-gorevler-sonunda-artan-para-talepleriyle-karsilasmak-7.jpg
yatirim-vaadiyle-yonlendirilen-gorevler-sonunda-artan-para-talepleriyle-karsilasmak-6.jpg
yatirim-vaadiyle-yonlendirilen-gorevler-sonunda-artan-para-talepleriyle-karsilasmak-5.jpg
yatirim-vaadiyle-yonlendirilen-gorevler-sonunda-artan-para-talepleriyle-karsilasmak-4.jpg
yatirim-vaadiyle-yonlendirilen-gorevler-sonunda-artan-para-talepleriyle-karsilasmak-3.jpg
yatirim-vaadiyle-yonlendirilen-gorevler-sonunda-artan-para-talepleriyle-karsilasmak-2.jpg
yatirim-vaadiyle-yonlendirilen-gorevler-sonunda-artan-para-talepleriyle-karsilasmak-1.jpg

Yatırım Platformunda Mağduriyet: Tamamlanamayan Siparişler Ve Bloke Edilen Para

Emine