Gülsüm sonuçtan çok memnun

25 Ocak 2024 22:51

Temmuz 2023 te aldım. Bugün toz haznesiyle teleskopik borunun birleştiği yer kırıldı. Amazon la görüştüm değişim ya da servis desteği veremediklerini sadece iade alabileceklerini söylediler. Fakat ücretimi geri alıp alamayacağım da belli değil. Böyle bir saçmalık olamaz. Ürünün 3 yıl garantisi var ve Turkiye de İstanbul da görüşebileceğim tek bir yetkili var. Napayım ben bunu ödediğim 3 bini kenara atıp çöpe mi atayım. Hiç kimseye ulaşılamaz mi yahu satıcıya bile kaç tane mesaj attım yok yok yok. Yazıklar olsun size. Kırıldıysa ya yenisini vereceksiniz ya da kırılan parçayı göndereceksiniz. Niye aldım ben bunu niye

26 Ocak 2024 10:53

Greenote ekibinden Sherry yazdı bana. Parçayı göndermekten memnuniyet duyacaklarını parçanın 10 güne fabrikadan çıkacağını ve 15 gün de kargo suresi olacağını söyledi. Bu geri dönüş için çok memnun oldum. Heyecanla yeni toz haznesinin gelmesini bekleyeceğim.

Kerim

İsmail bey Amazon üzerinden yazın evet parça gönderiyorlar mallarının arkasındalar fakat gümrük ücreti çıkacak bunu siz ödeyeceksiniz, ben toz haznesi aldım 375 TL ödedim,

İsmail

Gülsüm Hanım nasıl ulaştınız sherry hanıma bizim de süpürgede sorun var yardımcı olabilirseniz sevinirim

Gülsüm

Merhaba [email protected] bu mail adresine mail atabilirsiniz. 2 günde dönüş sağlıyor

Amazon Yanlış Servis Yönlendirmesiyle Mağdur Oldum SSD Ve Verilerim Riskte

02 Temmuz 13:19
Nisanur sonuçtan hiç memnun değil

Nisanur
17 Ekim 2024 18:55
Garanti Kapsamındaki Kulaklık İçin İade Sorunu
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
01 Ağustos 2023 12:28