Ordu sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2023 04:19

Yetkili satıcıdan 55 inç Android TV aldım 4 kez sesli komut özelliğini sordum var dedi Arçelik servisi kurdu sesli komut çalışmıyor oda neymiş kumandayı sonradan satıyorlarmış yani TV alacaksın kumandayı sonradan alacaksın olmaz böyle bir şey Tüketici Hakları'na gideceğim alırken problem yok dediler sonradan oyun oynadılar itirazım var.

18 Mart 2023 22:29

Yıllardır Arçelik ve yan, ürünü Altus, u iyi marka ve iyi servis ağı var diye bilirdik oysa ilgisiz bir o kadar alakasız davranışlar sergilediler insanları mağdur edip sonrasında çözümsüzlük önerdiler böyle bir alakadarsızlık beklemezdik hayırlısı olsun bizden yana.

Ek
18 Mart 2023 22:11

Yıllarca Arçelik ve yan ürünü Altus, u iyi bir marka ve iyi bir servis ağı olduğunu sanıyorduk meğerse tamamıyla ilgisiz alakasız bir firma marka, imiş o yüzdendir ilgisizliklerinden dolayı şikayetçiyim oysa sattıkları ürünün arkasında durmaları lazımdı.

Ek
14 Mart 2023 19:13

Altus TV izlemeye gerek kalmadı sayelerinde biz TV olduk TV kumanda olduk ne TV alaydım ne bu hale geleydim yazıklar olsun ağızlarına almışlar kumanda satalım kumanda satalım ya siz nasıl bir markasınız benim huzurumu bozdunuz kumanda istemiyorum TV yide parçalayacağım siz huzurlu olun yeter

14 Mart 2023 18:58

Başladığımız gibi dalga geçtiler çözüm beklerken tekrar kumanda satmaya kalktılar evimde eşimle huzurumu bozdular üstüne mutluluğunuz için varız diye mesaj gönderdiler dalga geçtiler

13 Mart 2023 13:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

14 Mart 2023 18:44

Çok çok yardımcı oldunuz

14 Mart 2023 18:46

Hiç

14 Mart 2023 18:52

Ama gerçekten mutluluğumuz için varsınız kendime çok kızıyorum hanımı dinleyip Altus TV aldığım için

15 Mart 2023 16:59

Son defa söylüyorum çözüm bulmazsanız televizyonu kırıp resmini size atacağım

02 Nisan 2023 05:36

Sorun çözülmedi

02 Nisan 2023 05:39

Ürünü alırken var deyip kandırmaları benim çok gücüme gitti takıldım kaldım huzurum çok bozuldu.

04 Nisan 2023 17:49

Arkadaş arıyorsunuz yüzümüze kapatıyorsunuz

05 Nisan 2023 14:50

Abim vaz geçtik beş kuruşluk şey için çözmüyor boşuna arıyorsunuz.

24 Haziran 2023 12:04

Siz ne kadar problemimi çözmezseniz, de dün kayınım Hıdır Altuntaş, a 55 inç 140 ekran Altus TV, yi önerdim bizzat kendim gidip yetkili bayiniz, den aldım hayırlısı olsun selamlar.

28 Haziran 2023 20:47

İyi Bayramlar