Neslihan sonuçtan çok memnun

Altus Çamaşır Makinesi Paslanma Şikayeti

22 Mayıs 2023 19:17
Neslihan'ın Teşekkür Mesajı
“Arçelik Genel Müdürlüğü çok kusa sürede devreye girdi ve sürekli takip etti. Her aşamada iletişim kurdular. Kendimizi çok güvende hissettik. Özellikle böyle bir ekonomide firmalar ürünlerinin arkasında ne yazık ki durmaz oldular, Arçelik grubuna çok teşekkür ediyoruz ürününe sahip çıktığı için.”

Altus çamaşır makinesi deterjan bölümünün alt kısmı paslandı. Ürünü alırken ilave garanti pazarlamışlardı garanti süresinin içinde yaşadık ve aradığımızda bu sizin hatanız dendi ve bir şey yapmayacaklarını söylediler.
Neden garanti yaptırttılar anlayamadık

22 Mayıs 2023 20:15 (Şikayetten 57 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

27 Mayıs 2023 16:55

Selçuk
Selçuk

Nasıl bir çözüm buldular aynı sorun var

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Deterjan Bölmesinde Paslanma Sorunu

Elif
14 Mayıs 2025 12:04

Cemal
27 Mart 2024 20:39
Levent sonuçtan çok memnun

Levent
19 Mart 2025 23:52
"Öncelikle Altus müşteri hizmetleri temsilcisi arkadaşlar gereken ilgiyi gösterdi marka bizi mahcup etmedi sorunum çözüldü teşekkür ederim ilginiz için"
Altus Kategorileri