Serdar sonuçtan memnun değil

Altus Al 306 B Servis İlk Kurulum Sıkıntısı

Serdar
18 Haziran 2023 16:28

1 hafta önce Media Markt mağazasından Altus al 306 b büro tipi mini buzdolabı aldık. Ertesi gün teslim ettiler. İlk kurulum için servisin gelmesi gerektiğini söylediler. Servis talebi oluşturmanıza rağmen ve defalarca müşteri hizmetlerine durumu izah etmemize rağmen dönen olmadı. Anlayışla karşılıyorum deprem bölgesi olmasından dolayı ama bir mini buzdolabını 1 haftadır fişe takamıyor sam batsın servis anlayışınız. Yıl olmuş 2023 sanki uzay mekiği montajı yapılacak. Alt üstü fişe takacaksınız madem yapamıyorsunuz bırakın biz kurulumunu yapalım ama yok. Neymiş servis yapmazsa garanti dışı kalır. Bahsettiğimiz ürün de mini buzdolabı ya. İlk okul çocuğu dahi yapabilecek iş. Yazın ortasında konteynerde tek sığınağımız serin içecek ve yiyecekler olsun diye aldık işkence oldu. Kendi paramızla r e z i l oluyoruz.

19 Haziran 2023 12:51 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Rabia

İyi Günler. Tüm beyaz eşyalarım Altus marka. 4 yıl önce kullanmaya baslamistim. Dun buzdolabı ve bulaşık makinesini temizlemek için temizlik spreyi sıktım ve dolabın rengi tuhaf şekilde akmaya başladı. Spreyi sıktığım yerler aşırı belli oluyor. Nasıl bir yol izlemem lazım.

Altus Al 306 B Servis İlk Kurulum Sıkıntısı
altus-al-306-b-servis-ilk-kurulum-sikintisi-3.jpg